A briteknél is betiltották a gyanús orosz antivírust

Az amerikai botrány után most a brit kiberbiztonsági hivatal is arra figyelmeztet: az oroszok az antivírust adatok lehallgatására használhatják. Ezért a Barclays is felhagy a Kaspersky Lab ingyenes...

2017. december 5. 9:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Van egy bank, ahol férfiként dupla annyit kereshetsz, mint nőként A Barclays befektetési bank nemzetközi divíziójában a nők átlagban feleannyit keresnek, mint a férfiak. A bank adatközlése szerint a két nem fizetése közötti különbség 48%, bár elmondásuk szerint ez.....
A spam és adathalász támadások fő témái 2017-ben a foci vb és a Bitcoin A Kaspersky Lab 2017-es spam és phishing jelentése szerint a kiberbűnözők figyelemmel kísérték a világ eseményeit. Olyan népszerű témák, mint a 2018-as labdarugó világbajnokság és a Bitcoin megemlítés...

Friss hírek
Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's isszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést.
Különösen veszélyes szervezetünkre az extrém hideg Az érkező extrém hideghullám nagyon megterheli a szervezetet - mondta Pintér Ferenc meteogyógyász az M1 aktuális csatornán szombaton.
A phjongcshangi téli olimpia szombati győztesei A phjongcshangi téli olimpia szombati versenynapjának győztesei:
Sorra mondják fel a fegyverlobbival kötött együttműködéseiket az amerikai cégek A floridai mészárlás után nagyon ciki lett mindenki, akinek köze van a fegyverszövetséghez.
D.A.S. JogSzerviz: állatvédelem a hatályos magyar jogban Magyarországon lassan tizenöt éve számít bűncselekménynek az állatkínzás, ezt megelőzően szabálysértésnek minősült.
Itt a figyelmeztetés: az Északi-sarkon melegebb lesz, mint Magyarországon Elsőfokú figyelmeztetés lép életbe....

Vigyázat, pornóval támadnak! Tavaly a mobiltulajdonosok 25,4%-át felnőtt tartalommal rendelkező weboldalakon keresztül támadták meg, több mint 1,2 millió felhasználóról van szó világszerte derül ki a Kaspersky Lab legújabb vizsg...
Ronthatja a iPhone eladásait az olcsó akkucsere A Barclays szerint akár 16 millió darabbal is csökkenhetnek az eladások az akciós akkucsere hatására.
14 biztonsági rést találtak az egyik szoftverben, melyet több százezer cég használ A Kaspersky Lab szakembergárdája több, különböző súlyos sebezhetőséget talált a HASP (Hardware Against Software Piracy) rendszerében, amelyet széles körben használnak a vállalati és az ipari vezérlőr...

Top hírek:
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Nagyvállalatok büntetik az amerikai fegyverlobbit Gazdasági hatása is van a floridai iskolai mészárlásnak. Több amerikai cég megszakítja üzleti kapcsolatait az Országos Fegyver Szövetséggel (NRA). Köztük a 15 legnagyobb amerikai bank egyike és az autókölcsönzéssel foglalkozó legnagyobb vállalat.
Mit keres a répa, a saláta meg a káposzta a párizsi háztetőkön? A párizsi belváros egyik nagyáruháza (BHV) tetején ma zöldségek, színes gyümölcsöket hozó bokrok teremnek. Ez fura, de nem egyedi látvány a zord párizsi télben.
Magyar márkához adja az arcát Bruce Willis? Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca - tudta meg a Napi.hu