Így nézne ki a bálna, ha olyan lenne, mint a gyerekrajzokon - A csiga sem lenne semmi

Nagyon édes a cipő alakú bálna, de a csiga is, ahogy a miniatűr házát cipeli a púpján.

2017. december 6. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Hétvégi szerelmi horoszkóp Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!
Drágám, add az életed! - I. évad 4. adás 1. rész Egyre kiélezettebb a harc a sztárpárok között, a küzdelem pedig folytatódik. Az első játékban Kökény Attilának gyűlik meg a baja egy pohárpiramissal, majd megkezdődik a licit, vajon hány szabályos húzódzkodást tudnak megcsinálni a Drágám, add az életed! macsói?
Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...
Gundel Takács Gábor: ˝Van bennem egy örök hiányérzet...˝ Bola hobbija a gitározás, de saját bevallása szerint nem megy neki annyira, mint szeretné. Gundi elárulta, teljesen megérti a játékost, mert benne is van egy ehhez hasonló, örök hiányérzet...
˝Ez az!˝ Óriási üdvrivalgás fogadta a 25 milliós táskát! Bola saját bevallása szerint mindig is kockázatkerülő volt. Vajon hogy dönt: elfogadja a bank milliós ajánlatát? A videóból kiderül!
Döfi keresztapái úgy ˝összenőttek˝, mint Stan és Pan Bola és Fecó között igazi barátság alakult ki a forgatások alatt, ez Gundel Takács Gábor szerint teljesen átjött abból is, ahogy Döfi átköltöztették a táskák között válogató keresztapja mellé.

Top hírek:
Stohl Piramisa ledöntötte Balázs Falát A kedvezőtlen nézettségi mutatók miatt a tervezettnél kevesebb részt forgatott az RTL A Fal című vetélkedőből. Pedig a csatorna mindent megtett, hogy átcsábítsa A Piramis nézőit.
Felismerhetetlen lett Daniel Craig - A legszörnyűbb férfisztár-plasztikák képeken Nem csak ő hibázott, amikor kés alá feküdt.
A Jóbarátok Monicája arcából végre kiment a botox - Ilyen dögös volt az esti díjkiosztón Courteney Cox Sztárok a 2018-as Brit Awards díjkiosztón.
Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...
Felháborító: rá se hederítettek a pocsolyában fekvő kiskunhalasi férfire Leesett az álla a minap két bajainak a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason. Szabó Richárd és társa a Kopolyai utcában autózva arra lett figyelmes, hogy egy férfi magatehetetlenül fekszik az út széli pocsolyában. Amint láttuk a mozdulatlan embert, megálltunk a furgonunkkal, hogy a segítségére siessünk.
10 szuper étel, ami felveszi a harcot a magas vérnyomással Kutatások bizonyítják, hogy egyes ételek hatékonyan csökkentik a vérnyomást.