Hivatalos: megszűnik a túraautó-vb, jöhet a WTCR

A TCR International Seriest emelik világkupa szintre. Megszűnik a gyártói jelenlét.

2017. december 6. 21:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Hivatalos: megszűnik a túraautó-vb, jöhet a WTCR A TCR International Seriest emelik világkupa szintre. Megszűnik a gyártói jelenlét.
Kiáll a számvevőszék által fenyített Jobbik mellett az MSZP alelnöke Ujhelyi István semmiben nem ért egyet Vona Gáborral, de szerinte amit a Jobbikkal művel a Fidesz az "putyini-erdogani diktatórikus tempó".
Colin Firth üzenetét tartott fürdőszobatükrén Pallavicini Zita Egy platón utazva mesélt cannes-i élményeiről Pallavicini Zita Katinkának. Kiderült, Zita volt, hogy tudósított a filmfesztiválról, találkozott Kevin Baconnal, sőt interjúzott Colin Firth-el. A sármos angol színész pedig egy különleges üzenetet is írt neki...
Élet és halál témáját boncolgatták Berkiék a Mekongon átvezető bambuszhídon Berki úgy gondolja, még van 100 jó éve, szerinte úgy 140 évesen ˝ledobja a láncot˝. Hogy miért került elő a halál kérdése közöttük? Nézd meg a hidat, amit Attila nem érzett túl stabilnak...
Ázsia Expressz - 22. adás 1. rész A versenyzők újra útnak indultak, azonban nem tartott sokáig a stoppolás, szállást kellett találniuk.
Hoppá! Ambrus nehezen viselte, hogy büntetést kaptak Mikor kiderült, hogy nem szabályosan hajtották végre az aznapi feladatot, ezért - bár elsőnek futottak be - nem övék lett a jutalom, Ambrus kiakadt: folyamatosan szívatnak, erről szól az egész életem, a büntetésről - mondta.

A M1RA hétvégéje a TCR International Series dubaji futamain

Top hírek:
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
Letartóztatták egy 27 éves dzsihadista lány szüleit Franciaországban Az elmúlt időben több francia családot meggyanusítottak terrorizmus finanszírozásával, miután pénzt küldtek Szíriában harcoló rokonaiknak.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
A magyar és a cseh államfő is bírálta a kvótarendszert A magyar és a cseh köztársasági elnök egyaránt bírálta és elutasította a bevándorlási kvótákat kedden Prágában. Áder János és Milos Zeman a kétoldalú magyar-cseh tárgyalások után sajtóértekezleten nyilatkozott és válaszolt az újságírók kérdéseire.