Megvan, mikor jön ki a Black Mirror új évada

2017. december 6. 21:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mozgás közben látható a Black Mirror Alig egy hét múlva érkezik a pszichológiai thriller-horror játék, amelyből nemrég egy friss bemutatót kaptunk.

Friss hírek
Megvan, mikor jön ki a Black Mirror új évada
Óvatosságra inti a berlini és londoni nagykövetség az amerikai állampolgárokat Demonstrációkra és agresszióra számítanak európai nagyvárosokban is.
Elképesztő volt a naplemente az ország felett - fotók Sok helyen elképesztő színekben pompázott szerdán a naplemente
Hamis Nobel-díjat kínált eladásra a Heritage aukciósház 400 ezer dollárért adták volna.
Polgár Krisztina megindító képet posztolt Édesapja 50 éves lett.
A feltörekvő és piacvezető kkv-kat díjazták Idén immár kilencedik alkalommal adták át a Pegazus Díjakat.

Íme, a Black Mirror játékmenet-előzetese A Black Mirrornak nincs köze a hasonló címen futó TV-sorozathoz, viszont rejtélyből akad bőven: most egy új gameplay előzetest nézhettek meg a KING Art Games gótikus horrorjátékából.

Top hírek:
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
Letartóztatták egy 27 éves dzsihadista lány szüleit Franciaországban Az elmúlt időben több francia családot meggyanusítottak terrorizmus finanszírozásával, miután pénzt küldtek Szíriában harcoló rokonaiknak.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
A magyar és a cseh államfő is bírálta a kvótarendszert A magyar és a cseh köztársasági elnök egyaránt bírálta és elutasította a bevándorlási kvótákat kedden Prágában. Áder János és Milos Zeman a kétoldalú magyar-cseh tárgyalások után sajtóértekezleten nyilatkozott és válaszolt az újságírók kérdéseire.