Nincs kötelező nyitva tartás, és nincs kötelező zárva tartás

A miniszterhelyettes hosszasan meditált azon, hogy magára vállalhatja-e a várható ellátási feszültségek és a vásárlók felháborodásának kockázatát

2017. december 7. 10:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Hamis Nobel-díjat akartak elárverezni Volt nagy meglepődés, amikor egy német múzeum szólt, hogy Theodor Mommsen német történész díja náluk van, nem a New York-i aukciósházban.
A kótert sem ússzák meg Szabó Győzőék a Valami Amerika 3-ban A tesók minden korábbinál nagyobb csávába kerülnek a harmadik részben, melynek itt az új előzetese.
Ambrus Attila üzlete népszerűbb, mint valaha Több száz megrendelést kapott az elmúlt hetekben.
Micheliszék új szériája: két időmérő, három futam, fura logó A 2018-as WTCR-versenynaptárra még várni kell.
A Tescónál is megegyeztek a jövő évi béremelésről A Tesco-Global Áruházak Zrt. a szakszervezetekkel kötött megállapodás értelmében további 2,8 milliárd forintot fordít a kiskereskedelmi dolgozók béremelésére közölte az áruházlánc tegnap a távirati irodával.
Magyar lemezekre pörögnek a külföldi kritikusok

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Jóhiszemű idős emberekre specializálódott a szlovákiai rulettkirály J. Balaz egész Magyarországon portyázott, az ebül szerzett pénzt luxusutazásokra költötte.
VV Fanni előre eltervezett gyilkosság áldozata lehet - Erre utalnak a nyomok Már őrizetbe vettek egy férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Ekkora kígyónak csak horrorfilmekben volna szabad léteznie
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.