Bejelentette az intifádát a Hamasz

Holnap a harag napjával kezdődik az Izrael elleni erőszakos palesztin felkelés.

2017. december 7. 11:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Katonai behívásról állapodott meg az ultraortodoxokkal Netanjahu A koalícióban részes Avigdor Liberman pártjának, a Jiszrael Béténunak (Izrael a Hazánk) a fenyegetése miatt még nem hárult el végleg az előrehozott választások veszélye.
Bünteti Washington a lengyeleket a Holokauszt-törvény miatt Az Egyesült Államok és Izrael már hetek óta bírálja a lengyel kormányt a Holokauszt-törvény miatt.
Messi nélkül feleannyit ér az argentin válogatott Izrael jól beárazta Agüeróékat.
Minél többen támogassák a Mazsihisz munkáját Heisler András, a Mazsihisz elnöke szerint helyes volt Jeruzsálemet Izrael fővárosának elismerni.
A kanadai ellenzék Jeruzsálemet ismerné el Izrael fővárosának A konzervatív párt szerint minden szuverén nemzetnek joga van megválasztania fővárosát.
Már májusban megnyílik Jeruzsálemben az amerikai nagykövetség Izrael állam 70. születésnapjára kedveskedne ezzel a Trump-adminisztráció.

Trump: Elismerjük Jeruzsálemet Izrael fővárosaként Donald Trump ismét hangsúlyozta, kormányzata elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.
Küszöbön a közel-keleti csúcstalálkozó? "Meggyőződésünk, hogy nincs más út, mint a Palesztina és Izrael közötti közvetlen megállapodás."
Varsó visszautasítja a holokauszttagadás vádját Lengyelország és Izrael párbeszédet fog folytatni a második világháború története kapcsán keletkezett félreértések tisztázása érdekében.
Lengyelország és Izrael párbeszédet fog folytatni Lengyelország és Izrael párbeszédet fog folytatni a második világháború története kapcsán keletkezett félreértések tisztázása érdekében - erről egyezett meg Mateusz Morawiecki lengyel és Benjámin ...
Veszélyes szakaszba jutott a szíriai háború Veszélyes, új stratégiai dimenzióba lépett a szíriai konfliktus, miután öt orosz állampolgár meghalt az amerikai vezetésű szövetségesek katonai csapásában, illetve Irán és Izrael most először közvetle...
Szíria lehet az új Afganisztán Az Egyesült Államok újabban oroszokat bombáz, Irán és Izrael között folyamatosak az összetűzések, Törökország pedig hadjáratot folytat a kurdok ellen. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a háború még sokáig el...