Tűzvész Kaliforniában: a Nemzetközi Űrállomásról is látható a füst

Továbbra is tombol Kaliforniában a Thomas névre keresztelt tűz: Ventura megyében 150 lakóház veszett oda, 12000 épület van veszélyben van, és eddig ötvenezer embert evakuáltak, és a menekítés csütörtökön is folytatódott.

2017. december 7. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megakadályoztak egy iskolai lövöldözést Kaliforniában Kaliforniában kapcsoltak le egy dühös diákot.
Magyar-amerikai filmes társaság alakult Los Angelesben A magyarországi filmes alkotók amerikai kapcsolatteremtését segítő filmes társaság alakult Kaliforniában tájékoztatta Bunyik Béla, a Los Angeles-i magyar filmfesztivál alapító elnök-igazgatója vasárn...
Progressz expressz Az idei év első teherűrhajója, amely a Nemzetközi Űrállomás (ISS) felé indult, az orosz Progressz MSZ-08. A gyors megközelítés most sem jött össze.
Trump úttörő lépésre szánta el magát A hírek szerint felhagynának a Nemzetközi Űrállomás szövetségi finanszírozásával és inkább átadnák a magánszektornak.
Lakóházba csapódott egy helikopter Kaliforniában - Hárman meghaltak A lakók hatalmas robbanást hallottak, és repülő fémdarabokat láttak mindenhol.
Máris betiltanák Elon Musk lángszóróját Kaliforniában érthető módon nem örültnek a milliárdos cégvezér legújabb játékszerének.

Halbőrrel gyógyítanak medvéket Kaliforniában
Matthysse jól felkészült Kiramra A hétvégén Kaliforniában vívja következõ világbajnoki címmeccsét a korábban kisváltósúlyban vitézkedõ Lucas Matthysse. A bombaöklű argentin 140 fontban többször kapott
A norvég gatyák vittek színt a curlingversenybe Lehet, hogy a curling nem a leglátványosabb sportága a téli olimpiának, ám a norvég férficsapatnak mégis sikerült minden meccsét feldobnia. Thomas Ulsrud, Torger Nergaard, Christoffer Svae és Haavard ...
Thomas Doll: keményebben kell dolgoznunk "Egy klub fejlődését nem szabad csak elért címekben és kupákban mérni."
A Forte Társulat a Trafóban mutatja be legújabb előadását Horváth Csaba rendező-koreográfus Vaterland címmel Thomas Bernhard szövegei alapján hoz létre előadást. [...] Bővebben!
Az uniós források és a hírhedt tőkeszivattyú - avagy kinek mi jár? Az utóbbi hetekben elég nagy visszhangot keltett egy Thomas Piketty blogján megjelent ábra, mely a visegrádi országokba befolyó EU transzfereket és a külföldi vállalatok ezen országokból “...