Tűzvész Kaliforniában: a Nemzetközi Űrállomásról is látható a füst

Továbbra is tombol Kaliforniában a Thomas névre keresztelt tűz: Ventura megyében 150 lakóház veszett oda, 12000 épület van veszélyben van, eddig 50 ezer embert evakuáltak és a kitelepítések csütörtökön folytatódnak.

2017. december 7. 12:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Apokaliptikus állapotok Kaliforniában az erdőtüzek miatt
Agresszívak a Szilícium-völgy cégalapítói Míg az európaiak a gyors haszonra törekednek, addig Kaliforniában a terjeszkedés a kulcsszó, és majd valahogy megpróbálnak nyereségre is szert tenni.
Pusztít a tűz Kaliforniában Már halálos áldozata is van Kaliforniában a tomboló erdőtűznek. Egy motoros akkor vesztette életét, amikor a tűz elől menekült járművével.
Kilencven éve forgatott film szfinxszobrát ásták ki Kaliforniában Cecil B. DeMille Tízparancsolat című, több mint 90 éve forgatott filmjének egy szfinxszobrát ásták ki régészek a kaliforniai tengerpart homokdűnéin folyó feltáráson.
Őslamantin-fosszíliára bukkantak Dél-Kaliforniában Egy 25 millió éve élt tengeritehén megkövesedett maradványait tárták fel a dél-kaliforniai Csatorna-szigeteken.
Földön kívüli élet nyomaira bukkantak a Nemzetközi Űrállomás burkolatán? Az orosz űrügynökség, a Roszkozmosz bejelentése szerint lehet, hogy idegen életformákat találhattak a tudósok a Nemzetközi Űrállomás, az ISS külső burkolatán megbújva. A hírek szerint feltehetően most...

Cápa támadt egy szigonyos horgászra Kaliforniában
Macskák kölykeztek rá, de másfél millió dollárért kelt el a pokrócritkaság Az 53 éves Loren Krytzer szabadúszó ácsként élt Kaliforniában. Tíz évvel ezelőtt egy súlyos autóbalesetben elveszítette az egyik lábát. Nem tudott tovább dolgozni. Segélyből élt. A lakbér kifizetése ...
Halálra gázoltak egy magyar turistát Kaliforniában A nevét visszatartják, amíg a családot nem értesítették a tragédiáról.
Fellőtte rakétáját az Orbital ATK Egy napot késve, ám gond nélkül indult el a rakéta a Nemzetközi Űrállomás felé.
Lövöldözés volt Észak-Kaliforniában, már öt halott Lövöldözés volt kedden Észak-Kaliforniában egyik kis településén, öten életüket vesztették - jelentette a CBS televízió, amely első jelentéseiben még  három halottról tett említést
7.2-es erősségű földrengés rázta meg a Közel-Keletet Erős földrengést észleltek az iráni határnál található Szuleimáníja iraki városban - tájékoztatott a Kaliforniában működő amerikai földtani intézet (USGS).