György herceg az egyik legaranyosabb szerepet kapta az iskolai betlehemes darabban

Édesapja büszkén mesélt fia színészi debütálásáról a sajtónak.

2017. december 7. 12:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Schilling darabja után savat öntöttek a színpadra Varsóban Gyűlölöm, tehát vagyok, avagy úgy tűnik, tényleg van különbség egy nyílt és egy politikailag felheccelt közönség között. Publicisztika. [...] Bővebben!
Teljesen elektronikussá tennék az adózást Varga Mihály szerint a kormány 2021-ig szeretné ezt elérni. 700 milliárdos megtakarítás lenne.
Áll a bál, összeült a válságstáb a Jobbikban Rendkívüli elnökségi ülést tartanak, miután egy fillér nélkül kell nekivágniuk a 2018-as kampánynak.
A kor, melyben még a cigarettákat is reklámokkal zsúfolták tele A Kádár-kor évtizedeiben boldog-boldogtalan reklámcigarettákat gyártatott. Íme a legszürreálisabbak.
Azonosítothatták a Mikulás medencecsontját A korszak legalábbis stimmel, most jönnek a DNS-tesztek.
A németek többsége a bevándorlóktól tart a leginkább A németek többsége úgy gondolja, hogy a bevándorlási krízis jelenti a legnagyobb külpolitikai akadályt az országuk számára. A migrációs válság a török, az észak-koreai vagy orosz fenyegetést előzte meg egy hétfőn közzétett felmérés alapján.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 44. rész A bíróság döntött Tahsin sorsáról. Sühan úgy érzi, hogy egy kis távolságra van szüksége ezért elhagyja a várost. Cahide nyomozni kezd a levél és a rajta lévő pecsét után. Cesur eközben végre jó hírt kap, Rifat felébred és az állapota egyre jobb.
A sors útjai - 113. rész Pedro és Amelia összeházasodnak, majd a lakodalomban mindenki tiszteletét teszi az ifjú pár előtt. Még Marianna is aki, csak hogy bosszantsa nővérét fehérben öltözik. Bajkeverő időben oda ér a válogatásra és elbűvöli a marketing cég vezetőjét, Isabella nagy bosszúságára. 
Pluszpénzt kap Carrie Bradshaw és Törpapa magyar hangja Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) 2017-ben először fizetett jogdíjat azoknak a színészeknek, akik tévé- és animációs sorozatok szinkronjának elkészítésében dolgoztak.
Bemutatták Kisláb csontvázát Ez a legteljesebb és az egyik legrégebbi Australopithecus csontváz.
Tizenöt góllal nyert a Ferencváros az ob I-ben A Kaposvár hazai medencében győzte le az UVSE csapatát.
Kézi-vb: Dánia megizzadt a brazilok ellen Eduarda Amoriméknak még küzdeniük kell a továbbjutásért.