7 percben összefoglaljuk, mi volt idén a menőség YouTube-on

2017. december 7. 13:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Negatív élményekből építi magát a magyar YouTube legvidámabb arca Csapd ki a nagyinterjút Zsozéatyával!
Az orosz cenzúrahivatal 5 híroldalról már leszedette Navalnij oknyomozó videóját Ha a Youtube nem tünteti el szerda estig a videót, az egész országban blokkolni fogják a videómegosztót.
Blokkolhatják Oroszországban a Youtube-ot és az Instagramot Akár már holnap elérhetetlenné válhat a két gigaoldal Putyin ellenfele miatt.
Vau TV és Nyamm TV jön Magyarországra YouTube-ról szedett cuki videók tévében a cseheknél ez már működik, a magyar tulajdonos most nálunk próbálkozik. Gasztrocsatornát is indít, egész napos főzőműsorral.
Nem hittük volna, hogy ez a legnézettebb videó Raikkönenről a YouTube-on Parc Fermé: Nem hittük volna, hogy ez a legnézettebb videó Raikkönenről a YouTube-on
Erdélyi Mónika a YouTube-on éledt újjá, és könyékig nyúl egy slime-os vödörbe Mónika és Mollika slime-videói ragadós csápjaikkal behálózzák a magyar internetet.

"Bosszúszomjas, pitiáner dolog" a rendező tudta nélkül tették fel a YouTube-ra a Filmhétre sem engedett filmet Kostyál Márk kiakadt a producer Kálomista Gáborra, aki szerinte bosszúból tette ki a filmet a YouTube-ra.
A YouTube az álhírek egyik legfőbb terjesztője A YouTube arra rendezkedett be, hogy a felhasználókat minél inkább a felületen tartsa, nem pedig arra, hogy megbízható hírforrásokat ajánljon. A mérnökök problémába ütköztek a változtatással.
Ha ezt a jelölést látja a YouTube-on, kétszer is gondolja meg, hogy hisz-e a videónak A YouTube a jövőben egy információs sávot jelenítenek meg azoknál a videóknál, amelyek állami médiumokhoz kötődnek. A lépésre az egyre több országban megfigyelhető állami propaganda térnyerése miatt ...
Itt az új Youtube-botrány: előkerült egy niggerezős videó, ugrott a filmszerep Kian Lawley épp egy olyan filmben szerepelt volna, ami faji kérdésekről szól. Aztán felbukkant a videó.
Új törvények jönnek a YouTube-on, komoly szankciókkal Sokkal komolyabban szankcionálná a vállalat jó hírnevét veszélyeztető felhasználókat a YouTube, miután egy ismert videós felvétele világszerte felháborodást váltott ki.
Gyönyörűen sminkel, de akkor is csak 6 éves: normális, hogy a szülők ezt engedik? Bella-Rose videói igen népszerűek a YouTube-on.