2018-tól új ranglistarendszer lesz a birkózóknál

A Magyar Nagydíj is a pontszerző viadalok közé kerül.

2017. december 7. 13:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Stollár Fanny élete első WTA tornadöntőjére készülhet Az egyetlen talpon mgaradt magyar versenyző párosban döntőzhet a budapesti tornán.
Liu Shaolin Sándor: Az iskolában minket fognak tanítani Az aranyérmes gyorskorcsolyázó a világ másik felén is érzékeli, hogy felrobbant miattuk az internet.
Légfegyveres Eb: Hidegzuhany férfi puskában, nincs magyar döntős Péni István mindössze két tizeddel maradt le.
Érdekes: magyar edző miatt állt a bál az Európa-ligában? Komoly vádakkal illették a magyar trénert.
Meglepetés a férfi biatlanosok váltóversenyében A franciák a két húzóember gyengélkedése miatt maradtak le a dobogóról.
Gulácsiék orosz, Kádárék olasz csapatot kaptak az Európa-ligában A nyolcaddöntők slágermeccse egyértelműen a döntőnek is beillő Milan-Arsenal csúcsrangadó.

Jegyeladási rekordot dönthet az idei Magyar Nagydíj Gyulay Zsolt szerint még a tavalyi csúcsévnél is sokkal jobban állnak jelenleg és valószínűleg bővíteni kell majd a lelátókat az F1-es futamra - szóba került a WTCR és megszólalt Michelisz is.

Top hírek:
NBA: Hatalmas meccset nyert meg a címvédő Golden State Curry 44 pontot dobott, a Thunder Westbrook dudaszó pillanatában elengedett triplájával győzött.
A nap képe: A dobogó tetején pózoló gyorskorcsolya váltó Az olimpiai bajnok csapat ezek után joggal várhatja az üveg pezsgőt Usain Bolttól.
Ütős páros Michelisz ellenfelei között A magyar versenyző volt csapattársa marad a Hondánál.
Ötvennel száguldva ölre mentek az aranyért A csapatmenedzser, Bánhidi Ákos szerint észre kell venni, miről szól a short track.
El: A Napoli nyert Lipcsében, de így is Gulácsiék örülhettek Szenvedtek, de nem hibáztak a nagyok, továbbment az Arsenal, a Dortmund és a Milan az Európa-ligában.
AC/DC nélkül most nem ment Tóth Ivettnek A magyar műkorcsolyázó 23. lett a téli olimpián.