Gyerekek simogatták a Mikulás hasát Felcsúton

Felcsútra még a Mikulás is napokkal ezelőtt megérkezett, ráadásul kisvasúttal. Ebből az alkalomból mi is ellátogattunk a településre. Mivel stábunkat nem engedték forgatni a Mikulás-vonaton, megnéztük, hogy miként fest az ország legfontosabb községe advent első hétvégéjén. Ha még sosem járt Felcsúton, 360 fokos videónkon megtekintheti a Mészáros és Mészáros Kft.

2017. december 7. 13:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felcsúton is megjelent Tiborcz barátja Hamar Endre cége Mészáros falujának is dolgozik.
Hiába a külföldi sztárigazolások: másodosztályú ellenféltől kapott ki a Felcsút 0-1 Zalaegerszegen a kupaforduló odavágóján.
Újbudán az óvodások csak akkor mehettek volna el az ünnepségekre, farsangra, ballagásra, ha a szüleik aláírják, hogy a fotójuk felhasználható a Fidesz kampányában Nincs Mikulás, Nyúl és farsang, fiam, ha nem pózolsz a Simicskó bácsinak! Péntek délután megijedtek, és visszavonták a döbbenetes rendelkezést.
Nigériai csatárral erősített a Felcsút Ezekiel Henty a Videotontól érkezik fél évre kölcsönbe.
Három külföldit igazolt a magyar utánpótlásképzés bástyája, a Felcsút Egy negyedikkel pedig tárgyalnak. Saját nevelésű játékos most kerül be az élvonalbeli csapatba.
Jól teljesít a Fiat Tipo Egy jótékonysági akcióban tesztelik az olasz márka családi autóját. A kombi járművel ajándékokat szállítanak olyan helyekre, ahová egyébként már a Mikulás sem jutott el decemberben. Az év első két hó...

Lappföldi lecke: bármelyik Subarut elviheted, csak ne törd össze! A Mikulás otthonában virgács helyett fújtató bokszermotort és szöges gumit találtunk. De tényleg búcsúzik a WRX STI?
Mit látott az EU Felcsúton? Magas a korrupciós kockázat, a hatóságok nem ellenőrzik a költéseket.
Sajtókamaráról szőnek terveket Felcsúton Szöllősi György szerint érdemes lenne jobban megválogatni, hogy ki és milyen körülmények között írjon újságot.
És akkor már csak Bulgáriát kell lenyomnunk, hogy az EU legkorruptabb országa legyünk Soha nem süllyedt még Magyarország annyira mélyre a Transparency International korrupciós listáján, mint most; elindult a tárgyalás az EU következő költségvetéséről; három vadász szembeszállt Mészár...
Többet akarjunk-e az élettől egy vajas kenyérnél? A Katona József Színház új premierje a nácizmushoz vezető korszakot bemutató Berlin, Alexanderplatz lesz. Kovács D. Dániel rendezővel és a főszerepet játszó Mészáros Bélával beszélgettünk.
Így dől a közpénz Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Schmidt Mária médiacégeihez Elsősorban a Miniszterelnökség tömi ki hirdetésekkel a kormányközeli oligarchákat: Habony médiacégénél 3,4 milliárdért forint értékben reklámozott az állam, és azon belül másfél milliárdért a Miniszte...