Így néz ki Lady Gaga a Csillag születikben

A filmet a másik főszereplő, Bradley Cooper rendezi.

2017. december 7. 13:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fahéjas-mandulás csillag
Berlusconi visszatér, hogy tavaszig megállítsa az újpopulistákat A kormányzó, de szétesett baloldal siralmas állapotban van, így a populista és elitellenes 5 Csillag Mozgalom még csak 31 éves jelöltje lesz a 81 éves volt miniszterelnök legfontosabb kihívója az euró...
Elindult az Egymillió csillag a szegényekért nevű szolidaritási akció Ismét elindult a Katolikus Karitász Egymillió csillag a szegényekért elnevezésű szolidaritási akciója vasárnap kora este Győrben.
Lenyűgöző képek: jégtánc- és koncertshow Andrea Bocellivel Az antik Veronai Arénában idén ősszel mozifilmre rögzítettek egy nagyszabású előadást a tenor csillag Andrea Bocelli és olimpiai- és világbajnok műkorcsolyázók közreműködésével.
Lady Gaga egyik fotóján a fenekét, másikon a mellét tolja az arcunkba! Mi jöhet még?
Bródytól és Lady Gaga producerétől tanulhatjuk a dalszerzést Az Artisjus egynapos expót szervez dalszerzőknek.

Lézershow-val várja Jézuskát Házibuli Attila Mint a kisded jászolja a betlehemi csillag fénye alatt, úgy ragyog a rengeteg LED fényétől Házibuli Attila kertvárosi otthona.
Ezer eurós minimálnyugdíjat ígér Berlusconi A jövő évi parlamenti választásokra készülő olasz jobbközép első számú vetélytársaként az Öt Csillag Mozgalmat (M5S) jelölte meg Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke vasárnap pártja...
Lady Gaga vőlegénye magára tetováltatta az énekesnő arcát Az énekesnő pasija örökre magára varratta menyasszonyát, annyira szerelmes. Vagy inkább teljesen megőrült?
Mélyharapása van és ráncos, mégis megvesznek érte a sztárok Hatalmas hírnévnek örvend Tuna, a kan csivava, Instagramon csaknem kétmillió követője van, akiket szinte minden nap új képpel lep meg. Profilját gazdája, Courtney Dasher üzemelteti, aki a Us Magazine-...
Lady Gaga horrorfilmbe illő magas sarkújával és mély dekoltázsával is sokkolt! Nem tudjuk, mi a durvább
Lady Gaga, Taylor Swift, Kate Winslet: csak néhány híresség, akinek komoly bántalmazásokat kellett elviselnie Van, akit a súlya miatt cikiztek, és akad, akit halálosan megfenyegettek, mert randizott egy színésszel.