Így néz ki Lady Gaga a Csillag születikben

A filmet a másik főszereplő, Bradley Cooper rendezi.

2017. december 7. 13:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyre több hollywoodi sztár támogatja a diákok fegyver-ellenes mozgalmát Clooney után Spielberg, Justin Bieber és Lady Gaga is beállt a sorba.
A Clooney házaspár 500 ezer dollárral támogatja a fegyverek elleni felvonulást Egymás után csatlakoznak a sztárok: Justin Bieber, Amy Schumer és Lady Gaga is támogatja a márciusi menetet.
A tengeri csillag lát a sötétben és ki tudja lökni magából a gyomrát Bár nem látszik, minden lábán van egy szem.
Jókai Mór: A láthatatlan csillag (II. rész) Február 18-án ünnepeljük a Magyar Széppróza Napját, Jókai születésnapját. Ennek örömére különleges kultúrcsemegéket ajánlunk olvasóink figyelmébe.
Jöhet a bunga-bunga, bár Berlusconi nem lesz olasz kormányfő Az Öt Csillag Mozgalom lehet a legerősebb párt a választásokon, de a többpárti, Berlusconi vezette jobbos koalíció esélyes a kormányzásra.
Kitették a korrupcióellenes Öt Csillag Mozgalom embereinek egy részét, mert korruptak voltak Gyűlnek a felhők a viccpárt felett.

Most jó csillag nélküli szállodásnak lenni Magyarországon 20 százalékkal nőtt a hazai szálláshelyek árbevétele, legjobban a kategória nélküli szálláshelyek kerestek, elsősorban angolok és amerikaiak jönnek hozzánk.
IT-képzés gimnazista lányoknak Nyolc alkalmas programot szervez "Te is légy STEM csillag! - Lányok az IT-ban" címen gimnazista lányok számára az EPAM Szeged és a Soroptimist Club Szeged civil szervezet.
Lopta zenéjét A Dal versenyzője? Szavazzon! Ahogy a mondás tartja, a történelem ismétli önmagát, és valóban: A Dal idei évadában is felütötte a fejét a plágiumgyanú, amire a comment.blog figyelt fel. A tavalyi Jetlag együttes után idén a Csi...
"Kétségbe vagyok esve": gyógyíthatatlan betegséggel küzd Lady Gaga Az énekesnő súlyos egészségügyi problémái miatt koncertjeit is lemondta.
Harminc évvel a rendszerváltás után még mindig vörös csillag díszíti az újpesti városházát A tornyok egyikének tövében még ma is a főváros Kádár-kori címere látható, rajta az elmaradhatatlan csillaggal.
Komoly oka van annak, hogy Lady Gaga lemondta a koncertjeit A fibromyalgia nem viccel: az énekesnőnek olyan komoly fájdalmai vannak, hogy le kellett mondania a turnéja utolsó tíz koncertjét.