Felújítják a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét

A Modern városok program keretében, a kormány támogatásával felújítják és bővítik a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét jelentette be Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester pénteken az alföldi városban.

2018. január 5. 18:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A magyar vidék csak a Fideszre számíthat Nagy István szerint végleg világossá vált, hogy a magyar vidék csak a Fidesz-KDNP-re számíthat. Ez viszont még nagyobb felelősséget ró a kormánypártokra.
Ettől őrül meg ma a világ Az ősi királyi pompa és a modern kor elemeit ötvözi Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvői szertartása.
Sofia Vergara megmutatta, hogyan nézett ki fia születése után A Modern család sztárja 1991-ben, 19 évesen adott életet fiának.
A rák-immunterápia jobban gyógyítja a férfiakat, mint a nőket Az úgynevezett monoklonális antitestekkel végzett modern immunterápia a kezeltek mintegy 20 százalékánál biztosít hosszú távon hatást több ráktípus esetében is.
Elkezdték építeni a legnagyobb budai plázát Kelenföldön 54 ezer négyzetméteres lesz, egy sor modern funkciót kap. 2020-ban nyitnák meg, de vajon lesznek elegen, akik elmennek odáig?
Modern városok: békéscsabai projektek támogatását hagyták jóvá Több ipari terület érintet a fejlesztésekben.

Csökkent az első lakásvásárlók száma, mikor jöhet a fordulat? Az első lakásukat szándékozni vásárló fiatalok nehezen tartják a lépést az ingatlanpiaci fellendüléssel. Az elmúlt 6 évben szinte folyamatosan csökkent a lakásvásárlók között az első otthonukat vásárl...
Kalandra vágytak, 4 gyerekükkel együtt beköltöztek egy iskolabuszba fotók Modern család.
Komoly küzdelemre készül a kormányzat a következő években is Megszavazta az Országgyűlés, hogy tíz minisztériummal működjön Orbán Viktor negyedik kormánya. Tíz minisztérium volt az előző ciklusban is, elsősorban az elnevezések változtak, illetve néhány terület ...
A milliárdos csemeték még a Google-t sem tudják használni, pedig apjuk ott vezető A modern technika nemcsak a javunkat szolgálja, árthat is, ha még éretlenül ismerkedik meg vele a gyerek - ezt az IT-guru apukák jól tudják.
Nézőpont: Érvényesült a „győzteshez húzás” jelensége Érvényesült a győzteshez húzás jelensége, a Fidesz-KDNP tovább tudott erősödni az április 8-i győzelme után és e mögött valós támogatottság, növekedés áll – mondta a Ma Reggel adásában Nagy ...
A választások óta tovább nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága Megtartották a parlament alakuló ülését, ezzel kapcsolatban Deák Dániel volt a Mokka vendége. A Figyelő főmunkatársa beszélt a következő kormány összetételéről, várható céljairól, irányvonaláról, vala...