Akkor hát szavazzunk!

Nem érhetett senkit meglepetés: Áder János államfő április 8-ra kiírta a parlamenti választásokat.

2018. január 12. 6:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar fotósok képeiből nyílt kiállítás Budapesten a Föld napjához kapcsolódva Áder János köztársasági elnök a kiállítást megnyitó beszédében a globális felmelegedés okozta veszélyekre emlékeztetett.
Áder János összehívja a parlament alakuló ülését És felkérte Orbánt, hogy kezdje meg a kormányalakítási tárgyalásokat.
Átvette a Kossuth Nagydíjat Sára Sándor filmrendező a Sándor-palotában Áder János köztársasági elnök pótlólag adta át az állami kitüntetést.
Áder János is délelőtt szavazott Tíz óra után nem sokkal, a XII. kerületben, egy általános iskolában szavazott a köztársasági elnök Áder János és felesége Herczegh Anita.

Áder: Mostantól nem vehetjük adottnak, hogy van elegendő vizünk Úgy tékozoltuk bolygónk kincseit, a levegőt és a vizet, mintha nem lenne holnap. S így már nem is lesz mondta Áder János köztársasági elnök a közelmúltban megrendezett 8. Víz Világfórumon, Brazíliavá...
Magyar-lengyel barátság: rendezvények Veszprémben A lengyel-magyar barátság hete alkalmából szent misét tartottak a veszprémi Szent Mihály Székesegyházban, amelyen részt vett Áder János magyar és Andrzej Duda lengyel köztársasági elnök.
Áder János: mindig megadtuk egymásnak a tisztelet, a segítség és a hála gesztusát Az Európa történetében példátlan - rokonlelkűség sohasem csak a nagypolitikában kapcsolta össze a két népet - fogalmazott az államfő.
Súlyos gondokat okoz a vízhiány Egyszerre okoz drámainak mondható gondokat a világ számos pontján fellépő vízhiány és a hatalmas mennyiségben hirtelen lezúduló esőzések, illetve a vizek szennyezése - hívta fel a figyelmet Áder János...