Márciusban adják át az ország legfurcsább kilátótórnyát

Az L. Simon László által vitt projekt olyan, mint a magyar narancs: kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.

2018. január 12. 16:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szép sikert aratott az azeri diktátor, akinek az ellenfelei bojkottálták a választást L. Simon László személyesen őrködött a választás tisztasága felett.

Friss hírek
Lázár elárulta, milyen törvénymódosítási javaslatot nyújt be először Eltöröltetné a sírhelymegváltási díjakat.
Új kormányfőt nevezett ki a kirgiz parlament Muhammedkalij Abilgazijevet a kormánykoalíció vezető pártja, a Szociáldemokrata Párt jelölte a tisztségre.
Egy apróság, amit nem lehet nem észrevenni a kutya fotóin: ezért követik olyan sokan A gazdija szerint, aki meglátja a dalmatát, azonnal beleszeret: ezt pedig különleges mintájának köszönheti.
Előkerült az utolsó felvétel Princeről Előkerültek az utolsó felvételek Princeről, melyek halála előtt alig 24 órával készültek. Valószínűleg ezek az utolsó felvételek a néhai popikonról, aki 2016. április 21-én vesztette életét gyógyszertúladagolásban írja a Mirror.  A biztonsági kamera felvétele, melyen Dr. Michael Todd Schulenberg orvossal és Kirk Johnson asszisztenssel sétál egy folyosón 2016.
Új szabványok a növényi kártevők terjedésének megállítására A növények és növényi termékek nemzetközileg biztonságos kereskedelméért felelős testület számos új növényegészségügyi szabványt fogadott el, hogy megakadályozza a pusztító mezőgazdasági és környezeti kártevőket a határok átlépésében és nemzetközi terjedésében.
Egyre több lövés dördül Tatabányán A Tatabányai Rendőrkapitányság engedélyt adott a Vértesaljai Tulajdonosok Vadásztársaságának a lakott területen kárt okozó és a lakosságot veszélyeztető vadak (vaddisznók, őzek, rókák) elejtésére.

Saját testvére ellen vesztett pert L. Simon László Jogerős, hogy nem ő a bikavölgyi szőlőföldek és gyümölcsösök jogos tulajdonosa, hanem az öccse.

Top hírek:
Tele van méreggel a Genfi-tóból kihalászott műanyag hulladék A megvizsgált hulladékok egyebek mellett veszélyes mennyiségű kadmiumot és ólmot találtak a szakemberek. A tárgyak nagy része már valószínűleg régóta úszott a vízen.
Varga Mihály marad a költségvetés felelőse Erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor ugyanakkor a Miniszterelnökség átalakítását tervezi az új kormányban.
Hátrányos helyzetű diákokat támogató programot indít az Oktatási Hivatal A befogadó nevelést is támogatják.
Megnyílt a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Csütörtökön megnyílt a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. A vasárnapig tartó könyves vásáron bemutatók, dedikálások és beszélgetések várják az érdeklődőket. Az idei díszvendég Daniel Kehlmann német író, a díszvendég ország pedig Szerbia.
Gyárfás Tamás tárgyalása Így érkezett a bíróságra.
Odaajándékozta lányát barátainak egy indiai apuka, majd velük együtt ő is megerőszakolta 18 órán át tartották fogva, mielőtt meg tudott szökni apjától és a férfi barátaitól.