Márciusban adják át az ország legfurcsább kilátótórnyát

Az L. Simon László által vitt projekt olyan, mint a magyar narancs: kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.

2018. január 12. 16:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Kórházba szállították Pelét Összeesett és kórházba kellett szállítani Pelét, minden idők egyik legjobb futballistáját
Meghalt Peter Mayle, a Bor, mámor, Provence írója Rövid betegség után egy dél-franciaországi kórházban hunyt el.
Hekkertámadás ért Magyar Telekomos emailfiókokat, ügyvédek jelszavai kerültek ki A Magyar Telekom elismerte az emailes jelszólopást.
A God of War is magyar feliratot kap Alacsonyan szállnak a magyarított PlayStation 4-játékok, a PlayStation hazai képviselete az imént erősítette meg, hogy a Detroit: Become Human mellett a God of War is magyar feliratot kap.
Idén már nem kell félni az albérletkiadástól Idén kevesebbet kell adózni a kiadott ingatlanok után, csak tíz százalék adót kell befizetni a bérlemények utáni bevételekből.
Emlékezzünk meg a névtelen hősökről, akiket még egy hawaii atomcsapás kockázata sem tudott elszakítani a pornótól Észbontó statisztikai analízis a PornHubtól.

L. Simon László felháborodottan bizonygatja, hogy nem ellentétes a kormány értékeivel egy homoszexuális előadó meghívása Gulyás Gergely viszont helyreteszi a zöldségeket beszélő fideszest.

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban
Horvát és norvég siker a kézi Eb középdöntő első napján A Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE játékosa is eredményes volt.
Nagy-Britannia és Franciaország együtt száll szembe az orosz agresszióval A katonai együttműködés bővítéséről állapodott meg a két ország.
Lemondott a bíró, elölről kell kezdeni Hunvald György perét Rajmon Balázs tiltakozásból mondott le amiatt, hogy az Országos Bírói Hivatal nem szakmai alapon dönt a bírák kinevezéséről és még abba is bele akar szólni, hogy hogyan járjanak el a bírák.
Barabás T. János és Illyés Gergely a román-magyar politikai párbeszédről