Soros György kitüntette a saját lapját

A bevándorláspárti tőzsdespekuláns az általa pénzelt Transparency International nevezetű szervezeten keresztül kitüntette a szintén saját maga által kitartott 444.hu egyik cikksorozatát. Ám a belterjes díjazáson kívül az is megmosolyogtató, hogy éppen egy olyan cikksorozatért járt az elismerés, amellyel kapcsolatban sajtóinformációk szerint jogerősen pert vesztett a 444.

2018. január 12. 17:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Soros György gyászol Arra az asszonyra emlékezik, aki megmentette édesanyját.
Soros-szervezet: "ne mondjuk a drogosokra, hogy drogfüggők" Érdekes javaslattal rukkolt elő a Soros György alapítványa által támogatott egyik szervezet: szerintük nem kellene drogfüggőknek nevezni a drogfüggőket, mert ez stigmatizálja őket.
Idén is ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták Soros György egyik legfontosabb brüsszeli szövetségese, aki a hazánkat elítélő Soros-jelentés készítője is, Magyarországra érkezett.
Hazánkba érkezik a politikus, aki elvenné Magyarország szavazati jogát Soros György egyik megbízható szövetségese, a hazánkról szóló brüsszeli jelentés felelőse, Judith Sargentini kedden Magyarországra érkezik.
Orbán a civil szervezetekről: Itt nem véleményszabadságáról, hanem nemzetbiztonságról van szó, és nekem fel kell lépnem Arról viszont, hogy Soros György ellen uszítanak plakátokon, a kormányfő azt mondta a Bildnek: Ez egy nyílt vita, ami éppen a sajtószabadság bizonyítéka.
Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát Az egykori demokratikus ellenzék egyik hangadója már Nagy Imréék újratemetésekor rájött, hogy tévedés volt Soros György pártfogásába ajánlani a jelenlegi miniszterelnököt. HVG-portré.

110 éves korában elhunyt Brandeisz Elza, Világ Igaza címmel kitüntetett mozgásművész Brandeisz Elza és családja bújtatta Soros György édesanyját a holokauszt idején.
Soros már akkor megírta a tervét, amikor Orbán összeállt Torgyánnal Miért érezte magát egy hatalmas emésztőcsatornának Soros György? Mikor látta meg, hogy válságban van a globális kapitalizmus? Mióta gondolja azt, hogy a megoldás a nyílt társadalom? A kormány nemrég ...
Fizetnek Orbán "kormányzónak" felcsúti hívei A miniszterelnök a fideszeseknek adománykérő leveleket küld, anyagi hozzájárulást kér a kampányhoz, Soros György ellen. Elmentünk Felcsútra, hogy megtudjuk, ott mekkora a fizetési kedv. Videó.
A Fidesz frakcióvezetője üzent Brüsszelnek Most nem Soros György a téma, hanem az őshonos nemzeti kisebbségek.
Gulyás Gergely: Soros György a Fidesz 2018-as kampányában is jelen lesz Soros György a Fidesz 2018-as kampányában is jelen lesz mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője az atv.hu-n közzétett interjúban, hangsúlyozva: az üzletember szimbolikus alakja a bevándorlást ...
Gulyás: Soros György a Fidesz 2018-as kampányában is jelen lesz Az üzletember szimbolikus alakja a bevándorlást támogató politikának és lobbitevékenységet fejt ki Magyarország ellen - mondta a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.