Hosszú Katinka: nincs megalkuvás

A hatodik alkalommal az év sportolójának választott úszó elárulta, honnan merít energiát a sikereihez.

2018. január 12. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszú Katinkát így még senki sem látta Nagy szemüveg - nagy étvágy: így vár az avokádós pirítósra Hosszú Katinka.
Ezért nem vonta vissza a válókeresetet Hosszú Katinka Már mindenki azt hitte, hogy az edző és az úszónő végleg kibékült, azonban kiderült, hogy Katinka még mindig nem vonta vissza a válókeresetet.
Hosszú Katinka kipipált egy tennivalót az edzés előtt A háromszoros olimpiai bajnok úszó mosolygósan készül.
Hosszú Katinkáék nyeregben Az olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup lóháton közelítették meg a Hollywood feliratot. Miután bejelentették kibékülésüket, hamar el is hagyták az országot. Jelenle...
Totális a bizonytalanság a visszatérésről A tengerentúlon edzőtáborozik Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó idén még nem versenyzett, és egyelőre nem tudni, hogy mikor térhet vissza. Sós Csabát, a magyar úszóválogatott szövetsé...
Az edzőtábor után dönt Hosszú Katinka a hogyan továbbról Egy hónap múlva dől el, hogy mikor láthatjuk újra versenyezni Hosszú Katinkát, aki december óta nem mérette meg magát.

Hosszú Katinka és Shane Tusup újra a fellegekben jár Közös fotón mosolyog a pár, együtt keltek útra az Egyesült Államokba.
Hosszú Katinka és Shane Tusup boldogabbak együtt, mint valaha A legfrissebb Insta-fotók alapján úgy tűnik, az Iron Lady és férje között minden tökéletes.
Hosszú Katinka: Hazugságok jelentek meg rólam Háromszoros olimpiai bajnokunk és férje, Shane Tusup újra a megszokott lelkesedéssel kommunikál közösségi oldalán. Hurrá!
Hosszú Katinka nagy füleket növesztett
A nap legfontosabb hírei – 2018. március 29. Lázár csúfat cigányozott, Seszták miniszter EU-pénzből ügyeskedett, Hosszú Katinka kibékült párjával. Ez volt a csütörtök.
Úszó ob Hosszú Katinka nélkül sportműsor Foci, úszás, jégkorong, kézilabda, kerékpárverseny, súlyemelés és tenisz. Elrajtol az úszó ob, az U17-es futballcsapat pedig Izraellel küzd az Eb-selejtezőben.