Hosszú Katinka: nincs megalkuvás

A hatodik alkalommal az év sportolójának választott úszó elárulta, honnan merít energiát a sikereihez.

2018. január 12. 18:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Magyar edzők segítenének Hosszú Katinkának Az SzPress Hírszolgálat annak kapcsán kereste meg a három edzőt, hogy az utóbbi hetekben Hosszú Katinka és Shane Tusup viszonyának megromlásáról hallani.
Fotó: együtt, mosolyogva hagyta el az uszodát Hosszú Katinka és Shane Tusup Fordulat az ügyben?
Shane Tusup jövője bizonytalan Hosszú Katinka nélkül A házassági válságban lévő páros továbbra is külön utakon jár, de az amerikai edző járhat rosszabbul.
Friss: ilyen viszony van Hosszú Katinka és Tusup között Ezúttal a Bors foglalkozott a sztárpár helyzetével.
Férje nélkül edz Hosszú Katinka Minden jel arról árulkodik, hogy nem költözött vissza edző-férjéhez Hosszú Katinka. Az olimpiai bajnok úszónő hazatért Miamiból, de az első közös edzésükre, csak férje ment el, Katinka távol maradt a ...
Hosszú Katinka mosolyogva ölelkezik férjével A közösségi média és a sajtó tele van Hosszú Katinkáék nehéz időszakban lévő házasságával. A probléma ugyanakkor az üzletet nem érinti: az Ironlady oldalon a webshop beléptető ikonján Katinka és Shane...

Hosszú Katinka lelépett, de férje nem adja fel Shane Tusup újabb üzenet posztolt a közösségi médiában, amely a pozitív gondolkodásra hívja fel a figyelmet.
Hosszú Katinka maga mögött hagyta Orbán Viktort is A Publicus Intézet vezetője szerint a szokásos év embere felmérésüket is, mint sok minden mást, a pártszimpátia befolyásolja.
Meglepő üzenet Hosszú Katinka férjétől Shane Tusup a jelek szerint a közösségi médiában üzenget a tőle távol lévő feleségének, Hosszú Katinkának.
Hosszú Katinka: férjével, vagy férje nélkül? Ha kibékülnek, ha nem: Hosszú Katinka, a magyar szurkolók kedvence ugyanolyan csodákra képes.
Robbant a Hosszú-Tusup bomba: ez állhat mögötte Botrány Baján, egy amerikai edző felmondott. Már Hosszú Katinka karrierje a tét.
Nehéz időszakot él át az álompár Vége a találgatásoknak. Hosszú Katinka üzenetet küldött a szurkolóknak közösségi oldalán.Ugyanis napok óta férjével való kapcsolatáról cikkeznek az újságok. Elmondta,hogy férjével most nehéz időszakon...