LMP: A választás tétje az oligarchák és a magyar családok jövője

Az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy továbbra is az oligarchák vezetik-e az országot, vagy olyan kormány kerül hatalomra, amely a magyar családok boldogulását tartja szem előtt.

2018. január 12. 18:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Ritkán látható állatok népesítik be a szegedi vadasparkot A legtöbb veszélyeztetett állatot tartó magyar állatkertben némi szerencsével még tatut is simogathatunk.
Schiffer: A kétharmad számomra is fejbekólintó volt A közvélemény kutatók előre megjósolták a választások eredményét, de az ellenzék kormányváltó hangulatot vízionált és ehhez állította be az elvárásait
Breaking: Mészáros Lőrinc lemond a polgármesteri címéről Megtörténik, amire senki sem számított. Mészáros meg sem várja a jövő évi önkormányzati választásokat, idő előtt visszavonul a polgármesterségtől.
Csodákat adott Szegednek a magyar Gaudí Magyar Ede nevét jórészt csak a szegediek ismerik, pedig munkái alapján Európa legnagyobbjai közt kellene emlegetnünk.
Felfedeztük a szegedi zsinagóga csodáit A világ negyedik legnagyobb zsidó imaházában jártunk.
Szeged főterén áll az ország egyetlen modern székesegyháza Bejártuk a Szeged-Csanádi Egyházmegye központját jelentő templomot, a két világháború közt épült legnagyobb magyar egyházi épületet. Csodákat láttunk.

Top hírek:
Eloltották a győrújbaráti raktártüzet, autókat is ki kellett menteni Egy 700 négyzetméteres raktárépületben ütött ki tűz, de a szomszédos helyiségre is átterjedtek a lángok.
Demcsák Zsuzsa újra szerelmes - A reggeli műsorban kotyogta ki Demcsák Zsuzsa a magánéletéről is beszélt a Reggeliben.
Euró tízmilliárdokat vennének el Közép- és Kelet-Európától Azt is elvárnák, hogy a tagállamok nagyobb önerővel szálljanak be a beruházásokba.
Három autó karambolozott Marcaltő közelében A balesetben többen megsérültek.
Frontális baleset: A síneken landolt az Audi A fekete sportautós a XIX. kerületi Europark mellett karambolozott egy szürke BMW-ssel vasárnap délután.
Bazi nagy török összefogás: kijátszották Erdogan trükközését Tizenöt képviselő az utolsó pillanatban átült a legesélyesebb, de kitiltott pártba. Így mégis indulhatnak,