Kisbusz ütközött szalagkorlátnak

Megpördült és szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz a 27-es főúton, Szendrő és Szendrőlád között, a 19. kilométernél - közölte az országos katasztrófavédelem honlapja.

2018. január 12. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Eljegyezte barátnőjét Ed Sheeran A brit sztár két és fél év után bejelentette: eljegyzési gyűrűvel lepte meg gyerekkori barátját.
Magyarul is nagyon bizarr a Slender Man-horror előzetese Egymást váltják a különös és para képsorok a produkció első trailerében, melynek itt a szinkronizált változata.
Magassági teknőhöz kapcsolódó hidegfront hozza vissza a havazást
A felső középosztály már nagyon jól járt az új lakásokkal Az új lakásokat a felső középosztály vásárolja, döntően saját célra, banki hitelből.
Dakar: Nyolc év után újra győzött Sainz Második győzelmét szerezte meg a legkeményebb terepralin Carlos Sainz: a Peugeot négyeséből egyedül az 55 éves spanyol teljesítette nagy hiba nélkül a távot. Két Toyota állt még a dobogóra, Peterhansel nem tudott felzárkózni.
Kitiltott, majd gyorsan visszatett egy appot alkalmazás-áruházába az Apple A mostanság oly sokat emlegetett netsemlegességgel kapcsolatos appot vett ki alkalmazás-áruházából az Apple, majd némi magyarázat után visszatette. A fejlesztő nem igazán érti a történteket.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Kipukkadt a pénteki diáktüntetés Nem jött össze a hőn áhított áttörés a pénteki diáktüntetésen. Elmaradt a forradalom.
Kép, szöveg nélkül Kossuth tér, diáktüntetés.Fotó: Botos Tamás