Soha nem volt még olyan könnyű jófejnek lenni, mint most

Soha nem volt még annyi lehetőség jobbá tenni a világot, mint éppen 2018-ban. Ha vesszük a fáradságot, gyorsan rájöhetünk, hogy manapság a technológiának is nagyban köszönhetően szuperegyszerű segíteni bárkinek bármiben, és jóval kellemesebb érzés is, mint a világ híreit uraló depresszióban tengődni.

2018. január 12. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Anna Karenina - Vronszkij-története Premier előtti vetítés 2018. január 20-án.
VI. Vendégváró Fesztivál a nagyváradi Szigligeti Színházzal Mrożek-dráma, Móricz-novella és Lázár Ervin-mese a Vendégváró Fesztiválon.
Hujber Ferenc már csak annak ad interjút, aki lefekszik vele A színész Facebook-posztjában tudatja a média munkatársaival, hogy csak nőknek, csak szexért nyilatkozik a jövőben.
Málta fővárosára figyel a kulturális világ szombattól, pazar megnyitót ígérnek A 450 ezer fős Máltára körülbelül százezer vendéget szombatra, az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat megnyitójára.
A nap fotója A politikusok lelki világáról A DEKK Színház egy ismert-ismeretlen területre invitál minket metsző iróniával. Véner Orsolya fotói. [...] Bővebben!
Meghalt Peter Mayle, a Bor, mámor, Provence írója Rövid betegség után egy dél-franciaországi kórházban hunyt el.

Top hírek:
Újra Alice In Chains koncert lesz Budapesten A Nirvanával, a Pearl Jammel és a Soundgardennel együtt hírnevet szerzett grunge együttes utoljára 2009-ben volt Magyarországon.
Több mint 200 ókori barlangsírra bukkantak Kínában Több mint 200 ősi sziklasírt tártak fel a régészek a délnyugat-kínai Szecsuán tartomány fővárosában, Csengtuban. A Han-dinasztia és a Vej-Csin periódus idejéből (Kr. e. 206 - Kr. u. 420) származó barlangsír-csoportot a várost átszelő Csincsiang folyóra néző magas sziklákon fedezték fel.
Már lehet pályázni Vidnyánszky Attila pozíciójára Az igazgatói pályázatot a mindenkori színházigazgató szerződésének lejárata előtt hat hónappal kell kiírni. Idén hat igazgatónak jár le a mandátuma.
Anna Karenina - Vronszkij-története Premier előtti vetítés 2018. január 20-án.
Ha én kellek, azt fizessék is meg Ellen Pompeo, a Grace klinika főszereplője 14 évet várt arra, hogy annyit kereshessen a munkájával, mint férfi színésztársai. Aztán bepipult.
A Budapest Parkban koncertezik a grunge-korszak legendája Az Alice In Chains tavaly új lemezen dolgozott, melynek megjelenését az idei évre ígérte. Szóval, új dalokra is számíthatunk.