Börtönbüntetésre ítéltek egy kormánykritikus újságírót Azerbajdzsánban

A jogvédők szerint koholt vádak alapján ítélték el az ellenzéki újságírót.

2018. január 12. 21:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Ketten meghaltak egy prágai szállodatűzben Három embert újraélesztettek, két ember életét már nem tudták megmenteni. A tűz okáról egyelőre nincs hír.
Merényletet hiúsítottak meg az athéni ukrán nagykövetségnél Ismeretlenek Molotov-koktélokat akartak dobni a külképviseletre.
Fegyveresek támadták meg Afganisztán első luxusszállóját Úgy tudni, legalább négy fegyveres nyitott tüzet a vendégekre.
Macron figyelmeztette a briteket a Brexit kapcsán A francia elnök szerint a brit üzleti szektor csak akkor férhet hozzá maradéktalanul a brit EU-tagság megszűnése után is az Európai Unió egységes belső piacához, ha Nagy-Britannia az ehhez kötődő szabályrendszer egészét teljesíti, "nem szemezgethet" az EU-val folytatandó együttműködés előnyeiből.
Tiltakoznak az egyházi esküvő drágulása ellen Szlovákiában Magyarországon egyházmegyénként változó az esküvői szertartások díja.
Migránsbandák uralják az utcákat Malmőben Már a korábban érkező migránsok is menekülnek onnan.

Fokozott azeri-iráni-török együttműködés a terrorizmus elleni harcban Azerbajdzsán, Irán és Törökország elengedhetetlennek tartja az együttműködés fokozását a terrorizmus, illetve a szélsőségesség minden megnyilvánulási formája elleni harcban olvasható a Bakuban szerdá...

Top hírek:
Újra nyomoznak a Las Vegas-i tömeggyilkos ügyében, akinek pedofilképek is voltak a gépén Steve Paddock tavaly októberben hidegvérrel mészárolt le fesztiválozókat egy Las Vegas-i szálloda 32. emeletéről, majd öngyilkos lett. Egy új személy került most a rendőrség látókörébe, de egyelőre semmit sem árultak el róla.
Kevesebb volt tavaly a menedékkérők száma az EU-ban. Magyarország felemás képet mutat Jelentősen csökkent 2017-ben a menedékkérelmek száma az EU-ban, így Magyarországon is. Nálunk viszont a többszörösére nőtt a pozitív elbírálás aránya.
Tiltakoznak az egyházi esküvő drágulása ellen Szlovákiában Magyarországon egyházmegyénként változó az esküvői szertartások díja.
Merényletet hiúsítottak meg az athéni ukrán nagykövetségnél Ismeretlenek Molotov-koktélokat akartak dobni a külképviseletre.
Rohamosan terjed az afrikai sertéspestis körülöttünk Egyre több szomszédunknál okoz gondot.
Németország a szocdemek koalíciós igenjére vagy nemjére vár A pártvezetők legutóbbi találkozója után úgy tűnt, jön ismét a nagykoalíció, de a helyzet elég gyorsan megváltozott. Sok múlik a vasárnapi SPD-kongresszuson.