Hamarosan a levegőbe emelkedhet a világ egyik legnagyobb szállítógépe

Lehet, hogy a világ legnagyobb utasszállítóját, az A380-ast nem gyártja tovább az Airbus, de máris itt a cég új dobása: a BelugaXL.

2018. január 12. 21:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mosolygós szörnyeteg lesz az Airbus új szállítógépe A hatalmas BelugaXL komplett repülőgéptörzseket fog Európában ide-oda fuvarozni. Az első gép majdnem kész, év elején gördült ki a gyárból.
Gyümölcsözőnek bizonyult Macron kínai látogatása Kína 184 Airbus A320-as megrendelésére készül - jelentette be Emmanuel Macron francia köztársasági elnök szerdán, háromnapos kínai látogatásának utolsó napján.
Bécsben nyit bázist a Wizz Air Bécsben nyitja meg legújabb bázisát a Wizz Air, így hálózata Ausztriával 44 országra bővül - tette közzé a társaság. A Wizz júniusban nyitja meg bázisát a bécsi nemzetközi repülőtéren egy Airbus...
430 repülőgépet rendelt a Wizz Air Véglegesítette 430 darab Airbus A320-as típuscsaládba tartozó repülőgépre szóló megrendelését a Wizz Air szakmai befektetője, az amerikai Indigo Partners - közölte az Airbus pénteken az MTI-vel
Véget érhet a világ legnagyobb utasszállító repülőjének gyártása Felkészült az Airbus a világ legnagyobb utasszállító gépe, az A380-as gyártásának leállítására.
Végleg leállíthatják a világ legnagyobb utasszállító repülőgépének a gyártását A Reuters bennfentesektől úgy tudja, hogy ha nem kap egy nagyobb megrendelést a dubai Emirates légitársaságtól az Airbus, akkor leállítják a projektet, és nem gyártják többé a világ legnagyobb...

Két Airbus gépet vesz a honvédség Részben megoldódnak a Magyar Honvédség légi szállítási gondjai azzal a két szállító repülőgéppel, amely tavasszal kerül hadrendbe Magyarországon. A légierő számára két használt, A319 Airbus típusú jár...
Most, hogy már mindenki tudja, hivatalosan is megerősítette a kormány két Airbus vásárlását A Magyar Honvédséggel vetetik meg a kormánytagok és a külföldön rekedt állampolgárok szállítására alkalmas, honvédek csapatmozgatására már kevésbé alkalmas gépeket.
Kísérletezés zöldhajtóművel A repülési iparág egyik legnagyobb kihívása a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, ezért három nagy európai iparvállalat, az Airbus, a Rolls-Royce és a Siemens összefogott, hogy kifejlesszen egy hibrid...
MNO: egy cseh reptéren fotózták le a kormány titokban vásárolt repülőjét Egy Airbus A319-ről van szó, bár Szijjártó meglepődne, ha bármi ilyesmi történt volna.
Egy Airbus készítette el a világ legnagyobb karácsonyfáját Különleges bravúrt hajtott végre egy német pilóta: megjelenítette a világ legnagyobb karácsonyfáját.
Karácsonyfát rajzolt Németország egére az Airbus Szinte egész Németország légterét befedő karácsonyfa sziluettjét rajzolta az Airbus egy tesztrepülőgéppel a radarernyőkre szerdán.