Még egyszer, utoljára aláírja Trump az atomalkut

Az elnök pénteki közleménye szerint "ez az utolsó alkalom", hogy igazolva a többhatalmi nukleáris megállapodásban foglaltak Irán általi betartását kiterjeszti a szankciók felfüggesztését további 120 napra.

2018. január 12. 22:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
200 ezer salvadorit toloncolna ki Trump A 2001-es földrendég után kaptak átmeneti védett státuszt, 2019-ig menniük kell.
2018 közepén beindul a Trump-féle gazdasági nacionalizmus Rick Manning, az egyik legismertebb amerikai non-profit szervezet elnöke elismerően beszélt Donald Trump elmúlt egy évéről, és a gazdasági nacionalizmusról, ami szerinte 2018-ban fog kiteljesedni.
Trump stabil zseninek nevezte magát Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésben vágott vissza a róla szóló, őt elmarasztaló könyv írójának, s azt írta magáról, hogy "nagyon okos" és "stabil zseni".
A Twitter elmondta, miért nem fogja blokkolni Trump fiókját Még annak ellenére sem, hogy elég sokan kérték.
Irtózatos mennyiségű pénzt vihetnek haza az IT-cégek Trump elnök adóreformjának leginkább a külföldön tízmilliárd dollárokat felhalmozott IT-óriások örülhetnek, melyek így bármit felvásárolhatnak.
"Áruló!" - "Őrült!" heves a Trump és Bannon közti szócsata Mint egy Shakespeare-dráma: az elnök által ejtett tanácsadó bosszút forral, könyvében árulónak nevezi az elnök fiát, amire az elnök azt válaszolja, Bannon elvesztette az eszét, és amúgy is egy senki....

Egy visszavonuló veterán miatt kocoghat Trump fogsora Mitt Romney is bejelentkezhet a hetvenes évek óta aktív szenátor helyére év végén. Trump nem lesz boldog.
Trump megfenyegette Pakisztánt, hogy nem lesz több pénz Az USA elnöke szerint hülyeség volt segélyekkel tömni az országot, mert közben semmit sem segítettek a terroristák elleni küzdelemben.
Trump a Twitteren fényezte első elnöki évét Ha csak ebből indulunk ki, ő az USA történetének messze legsikeresebb elnöke. Pedig nem is.
Trump beszólt az iráni vezetésnek
Trump: Akkor marad a fiatal bevándorlókat védő szabályozás, ha megépül a fal Az amerikai elnök Twitteren nyomatékosította, hogy fal nélkül nincs DACA.
Trump csalódott Kínában Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben nehezményezte csütörtökön, hogy Kína állítólag nyersolajat adott Észak-Koreának.