Juhász Péter: Azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam

Hamisítatlan, színes-szagos bulvárinterjút adott Juhász és Hámori Gabriella a Bestnek, babás képekkel.

2018. január 12. 22:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Juhász: sehol sem támogatja az Együtt jelöltjét az MSZP Molnár Gyula szerint csak informális megbeszélést tartottak, ahol semmi nem dőlt el.
Az MSZP elnökével tárgyalt Juhász Péter Aki az Együtt elnöke és már többször próbált leülni Molnár Gyulával. Most sikerült beszélniük.
Geológus: fel fognak erősödni a szélsőséges időjárási jelenségek A globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni, azt viszont nem lehet hosszú távra előre jelezni, hogy mikor, hogyan következnek be erről Juhász Árpád ge...
Ha a szocialisták elindítják a saját emberüket Csepelen, az Juhász Péter szerint bebizonyítja, hogy az MSZP listáján a Fidesz jelöltjei vannak Ha két ellenzéki jelölt indul, akkor nincs esély legyőzni Németh Szilárdot. Az Együtt elnöke dühöng, az MSZP pedig zseniális frázisokat puffogtat.
A "papagáj úrral" beszélgetett Juhász Péter (videó) A szóvivő minden kérdésre ugyanazt a semmitmondó választ adta.
Az Állami Számvevőszék közleménye Juhász Péteréknek szól Az Állami Számvevőszék nyugalomra inti az Együtt a Korszakváltók Pártja elnökét és felszólítja a párt nevében nyilatkozókat, hogy tartózkodjanak a valótlanságok terjesztésétől. Az ÁSZ a mai napon hiv...

Eljátszottam, hogy egy Trabant jár az első helyért Az 1960-as években volt a magyar kerékpársport aranykora. A szocialista Touron tekertek a legjobbjaink, akik polivitaplexszel doppigolták magukat. Juhász Béla is megszállottan hajtott, olykor havat is...
Juhász Dániel: Sorakozó a rajtvonal mögött Nincsenek átfogó hazai vizsgálatok, naprakész, helyi szintű adatok - például a szegregációról vagy az iskolai lemorzsolódásról.
Megsorozta az ÁSZ az ellenzéki pártokat Négy ellenzéki pártot, az Együttet, az LMP-t, a Párbeszédet és a Demokratikus Koalíciót is megbüntetett az Állami Számvevőszék. Az Együtt jogi lépést fontolgat - közölte az InfoRádióval Juhász Péter p...
Így nyaralt az USA-ban Torghelle, Juhász és Németh - fotó! Feczesin Róbertet és Czvitkovics Pétert se hagyjuk ki a felsorolásból. A magyar ötösfogat bejárta az Egyesült Államok legjobb helyeit.
Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Kósa Lajos és felesége ellen Juhász Péter Az Együtt elnöke szerint Kósának tisztáznia kell, mibű vásárolta meg felesége a 120 millió forintot érő céget.
Az Együtt elnöke újra apa lett Juhász Péter várhatóan nem fog leállni a kampányolással.