Juhász Péter: Azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam

Hamisítatlan, színes-szagos bulvárinterjút adott Juhász és Hámori Gabriella a Bestnek, babás képekkel.

2018. január 12. 22:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A nőverő Juhász is bevetette a jó öreg ''macskás trükköt'', hogy kolduljon A Vona által meghonosított ellenzéki "mesterfogás" az Együtt csúfosan megbukott elnökét is elérte.
A választások után majd két héttel már nyitna az LMP az új pólus pártjai felé Juhász Péter, az Együtt elnöke még tavaly ősszel próbálta szövetségbe kovácsolni az LMP-t, a Momentumot és saját pártját. Szél az Indexnek adott interjújában elutasította a parlamenti bojkott ötletét.
A Kétfarkú Kutya Párt is segíti az Együtt pénzgyűjtését Már majdnem összegyűjtötték Juhász Péterék a 150 millió forintot.
Juhász Péter és az Együtt Facebook-oldala tarháló fórummá alakult át Meglett az eredménye: a társadalmi támogatottsággal nem rendelkező párt számlájára ömlik a pénz. Hogyan lehetséges ez?
Juhász Péter: "Elszámolunk a kampányköltésekkel is, csak most takarítjuk az irodát" Az utolsó fillérig elköltötte az Együtt a kampánytámogatást, már csak társadalmi munkában tudja elvégezni munkatársuk az elszámolást.
Ismét gyanúsan gyarapszik az Együtt pártkasszája Honnan dől a lé Juhász Péterék számláira? - tehetjük fel jogosan a kérdést, hiszen ismét azt látjuk, hogy a társadalmi támogatottsággal egyáltalán nem rendelkező Együtt politikusainak számláira elképe...

Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Tüntetés: A nőverő Juhász Péter tarhált, a bukott Vona masírozott Az ellenzéknek nem tetszett, hogy rekordrészvétel mellett, kétharmaddal nyert a kormány. Evégből tüntetnek.
Juhász Péter elérzékenyült: már 69 millió forint jött össze Más pártok politikusai is küldtek nekik pénzt.
Már majdnem 50 milliót dobtak össze az Együttnek Még 100 millió kellene Juhász Péteréknek, hogy visszafizessék az állami kampánytámogatást.
Juhász Péter a családja jövőjével hazardírozott és vesztett Juhász Péter nagyjából minden hibát elkövetett a kampányban, amit csak lehet.
Ismét pénzt gyűjt az interneten Juhász Péter Pártja ugyanis nem tudja visszafizetni a 194 milliós állami kampánytámogatást.