Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóorszá

A kormányt arra kérik, hogy törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen.

2018. január 13. 0:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A migránsok nemi identitását kutatja a Helsinki Bizottság A Soros György által támogatott civil szervezet kutatása azt célozza, hogy ne lehessen visszatoloncolni a migránsokat írja a Magyar Idők. A konzervatív napilap szerint ez számos jogsértés gyanúját is...
Soros-féle civilek az EP-ben járatják le hazánkat Az illiberális, beteg demokráciákról tanácskoztak az Európai Parlamentben, egy civilek által készített, friss tanulmány alapján.
Tényleg megtartják Soros-ellenes gyűlésüket a fideszes polgármesterek "Minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket", így hívta össze társait Szita Károly péntekre.
Konrád György: Orbán felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát Az egykori demokratikus ellenzék egyik hangadója már Nagy Imréék újratemetésekor rájött, hogy tévedés volt Soros György pártfogásába ajánlani a jelenlegi miniszterelnököt. HVG-portré.
110 éves korában elhunyt Brandeisz Elza, Világ Igaza címmel kitüntetett mozgásművész Brandeisz Elza és családja bújtatta Soros György édesanyját a holokauszt idején.
Megemelték a terrorkészültségi szintet Bulgáriában A bolgár hatóságok megelőző intézkedés gyanánt megemelték a terrorkészültségi szintet az ország most megkezdődött, féléves soros uniós elnökségének idejére - jelentette be pénteken a bolgár belügymini...

Fizetnek Orbán "kormányzónak" felcsúti hívei A miniszterelnök a fideszeseknek adománykérő leveleket küld, anyagi hozzájárulást kér a kampányhoz, Soros György ellen. Elmentünk Felcsútra, hogy megtudjuk, ott mekkora a fizetési kedv. Videó.
Bírálja a Jobbik Orbán Viktor levelét Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő szerint "hiteltelen és pofátlan" Orbán Viktor levele, melyben a Soros Györggyel szembeni kampányhoz kér pénzbeli támogatást
Orbán pénzt kér a fideszesektől Soros ellen A párt kommunikációs igazgatója szerint a miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.
Bulgária átvette az Európai Unió soros elnökségét Hétfőtől hat hónapon át Bulgária tölti be az Európai Unió soros elnökségét, a kelet-balkáni állam Észtországtól veszi át, s júliusban Ausztriának adja tovább a tisztséget.
Soros szegény zsúrárvája
Magyarország megerősödött Orbán: A népvándorlást meg lehet állítani, a globalizációt meg lehet fékezni, Brüsszelt meg lehet zabolázni, Soros tervét meg lehet lékelni.