Balázs István Balázs nyerte az első Kovács László és Zsigmond Vilmos operatőrdíjat

Kende Janos, Koltai Lajos, Pados Gyula, Ragályi Elemér és Sára Sandor életműdíjban részesült.

2018. január 31. 11:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Virtuózok: a Tinik korcsoportjának elődöntője következik A ma 19 óra 30 perckor kezdődő műsorban kilenc tehetség adja elő produkcióját a Liszt Ferenc Kamarazenekar kíséretében, melyet Kovács László Liszt-díjas karmester, Kiváló Művész vezényel majd.
Kezdődik a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztivál Szegeden Az operatőri munkát a középpontba helyező fesztiválon öt kategóriában - nagyjátékfilm, kisjátékfilm, kísérleti- és dokumentumfilm, animáció - versenyeznek az alkotások.
Kovács László: Több ok vezetett az MSZP választási kudarcához A párt korábbi elnöke szerint az MSZP vereségéhez az is hozzájárult, hogy a kampányban az összefogásról és a visszalépésekről beszéltek.

Az MSZP egykori alelnöke: a pártvezetés alkalmatlansága okozta a választási vereséget Kovács László szerint azért vallott kudarcot az MSZP két egymást követő országgyűlési választáson is, mert 2012-ben fiatalítás címszó alatt végrehajtottak egy nagy átalakítást a pártvezetésben.
Kovács László: Karácsony nélkül kiesett volna az MSZP a parlamentből A volt MSZP-elnök szerint jó döntést volt Karácsony Gergely miniszterelnöki jelölése.
Ez lehet Törőcsik Mari következő szerepe Monodrámára kérte fel Koltai Lajos Törőcsik Marit.