Február 7-én indul a RE-VERZIÓ

Február 7. és március 7. között szerdánként 18 órától ingyenes filmvetítések a Blinken OSA Archívumban.

2018. február 6. 21:42

A cikk folytatása...Friss hírek
A történelem szörnyűségei újra bekövetkezhetnek Az Örök tél alkotói, Köbli Norbert és Szász Attila szerint a történelem folyamatosan ismétli önmagát.
Ők a tavalyi Staféta díjazottjai A 2017-es évben megvalósult Staféta Pályázat közönségdíj nyertese Olasz Renátó és Horváth János Antal Kitagadottak című előadása lett. [...] Bővebben!
A ruhám egy interface Aki rajong a textiliákért, érdeklik a színek és a formák, a jelmezek és a különleges installációk, igazi kincsekre bukkanhat a Trafó smART! XTRA Textúrák című eseményén. [...] Bővebben!
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Állás A Váci Dunakanyar Színház produkciós asszisztenst keres Ambícióval és szakmai múlttal rendelkező munkatársak jelentkezését várják. [...] Bővebben!
Takács Katalin: Nem vagyok egy asztalcsapkodó nő A színésznő az Új Színházból való eljöveteléről, jelenlegi budaörsi szerepeiről és a már nem fiatal színésznők lehetőségeiről is mesélt a Fuhu.hu-nak. [...] Bővebben!

Top hírek:
Stephen Fry megküzdött a rákkal A színészt prosztatarákkal diagnosztizálták.
Idris Elba raszta gengsztereket rendez London jamaikai bevándorlóiról forgatott bosszúfilmet.
A víz érintése 2: Beleszerethetünk-e egy halba? Del Toro vagy nagyon keveset gondol a nőkről, vagy csak nem gondolta át.
Csoóri Sándorra emlékeznek Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író 2018 februárjában lenne 88 esztendős, ez alkalomból az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata emléknapot rendez a tiszteletére a Pesti Vigadóban. [...] Bővebben!
Nem embernek való hely brutális sors várt a japánok által elhurcolt szexrabszolgákra A japán hadsereg az 1930-as, illetve 1940-es években több tízezer, más becslések szerint több százezer kínai és koreai nőt kényszerített prostitúcióra a kényelmi központoknak nevezett katonai bordélyokban. A háború végére a kényelmi hölgyek közel 90 százaléka életét vesztette az embertelen körülmények között.
Jön a lengyel csodagyerek A neves Berklee College of Music-on végzett, 1990-es születésű zongorista és zeneszerző, Piotr Orzechowski a fiatal lengyel jazz generáció egyik legtöbbet díjazott zenésze. [...] Bővebben!