Michael Haneke boszorkányüldözésnek tartja a #MeToo mozgalmat

Az osztrák rendező szerint az erőszak elleni kampány egy új, férfiellenes puritanizmust hozott magával.

2018. február 11. 7:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Roman Polanski szerint az egész #metoo csak hisztéria A nemi erőszak miatt elítélt rendezőnek sarkos véleménye van a szexuális zaklatásokról.
Roman Polanski kollektív hisztériának és teljes képmutatásnak tartja a #metoo-mozgalmat A 13 éves lány megrontása miatt évtizedek óta szökésben lévő rendező egy lengyel lapnak nyilatkozott.
Nőverés gyanúja miatt lemondott New York főügyésze Egy cikkben állította róla négy nő, hogy verte őket a #MeToo kampányt támogató Eric Schneidermann.

A MeToo arca, Rose McGowan drogügye esküdtszék elé kerül A színésznő tavaly hagyta el a tárcáját, amiben kokaint találtak.
Cicciolina: Ne legyen az, hogy csak akkor kapsz munkát, ha kefélsz Staller Ilona pornóról, politikáról, #metoo-kampányról és rendőrök előtti maszturbálásról is kifejtette nekünk véleményét, de olyan személyes dolgokat is elárult, hogy ki molesztálta gyerekkorában, és...
Egy neves színésznő szerint cserbenhagyta őt a MeToo mozgalom A szép színésznő szerint ő nem volt elég forró ahhoz, hogy bevegyék a szexuális visszaélések ellen indított kampányba.
Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo A szexuálisan bántalmazottak és megerőszakoltak védelmében indított MeToo-kampányról kiderült, hogy igenis válogat az áldozatok között, hiszen csak a nőket védelmezi. Hiába él rengeteg olyan férfi is ...