Michael Haneke boszorkányüldözésnek tartja a #MeToo mozgalmat

Az osztrák rendező szerint az erőszak elleni kampány egy új, férfiellenes puritanizmust hozott magával.

2018. február 11. 7:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Oroszlán Szonja mást gondol a Weinstein-botrányról, mint a Marton László-ügyről A színésznővel a Valami Amerika 3 bemutatóján beszéltünk a #metoo kampányról, amivel kapcsolatban korábban elég markáns véleményt fogalmazott meg.
Hol a határ udvarlás és zaklatás között? Újra elővesznek egy évekkel ezelőtti színdarabot, mert az a jelenlegi események fényében még most is rendkívül aktuális. Az elmúlt időszakban egyre jobban foglalkoztatják az embereket a #metoo-jelens...
Most egy világhírű rendező ment neki a #MeToo-mozgalomnak Catherine Deneuve és Liam Neeson után most az osztrák Arany Pálma és Oscar-díjas filmrendező, Michael Haneke nevezte valódi nevén a #MeToo-hisztit.
Juhász Peti és a #metoo
Akciónak béna, pornónak meg gagyi A szabadság ötven árnyalata képes volt a #metoo kellős közepén egy ennyire káros sztorit elénk rakni. A sok szex még nem ad el egy filmet. Ja, de.
Ilyen az, amikor kiborul a #MeToo-bili Akkorát ment az erőszakellenes és férfigyűlölő kampány Norvégiában, hogy a skandináv országban egy nőkből álló koalíció veszi át a hatalmat, természetesen az egyenjogúság nevében.

Nem elég pár #MeToo hashtag! Bella Thorne szerint nem így állíthatjuk meg a zaklatásokat Mi kell ahhoz, hogy végleg felszámolhassuk a zaklatást?
Beálltak a #metoo mögé a hedge fundosok, nyomás alatt a nagybankok Egyre nagyobb nyomást gyakorol a #metoo mozgalom és a mozgalom mellett álló hedge fund-lobbi a bankokra és más pénzügyi cégekre, hogy tegyék közzé a munkaerő diverzitására vonatkozó adataikat -...
Sorozatot rendez az Oscar-díjas osztrák rendező Michael Haneke írja a 10 részes nemzetközi tévésorozat forgatókönyvét, és két epizódot is ő rendez belőle.
A Despacito hoppon maradt, Bruno Mars tarolt a Grammyn A #metoo mozgalommal talpig fehérben szolidarítottak a sztárok. Az idei Sziget sztárfellépője, Kendrick Lamar is jó évet zárhat.
Álruhás újságíró leplezte le a londoni elitgála árnyoldalát 360 gazdag férfi és 130 hoszteszlány, köztük egy riporter: ennyi kellett a szezon botrányához Londonban. Vannak dolgok, amiken ezer #metoo sem változtat.
Franciaországban a holokauszt viccek beleférnek, a #MeToo viccek nem Franciaországban ismét a közvélemény fókuszába került az antiszemitizmus, miután egy belga komika, Laura Laune holokauszt viccet mondott el a francia közszolgálati televízióban. Sokan kettős mércével ...