Megnyílt a világ legmagasabb szállodája - fotók

A dubaji hotel egyetlen méterrel magasabb, mint a korábbi csúcstartó. Az szintén Dubajban áll.

2018. február 11. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dubajban építettek a világ eddigi legmagasabb szállodája mellé egy még magasabbat
Nyolcat számoltak a bokszra Már január 27-én amikor a Dubajban rendezett rendkívüli AIBA-­kongresszuson ideiglenes elnökké választották az üzbég Gafur Rahimovot sejteni lehetett, hogy ebből még óriási botrány lesz. Úgy is tört...

Friss hírek
A családi értékekkel kampányolt, de a sajtósa vár tőle gyereket Az ausztrálok kétharmada a szexbotrányba keveredett kormányfőhelyettes lemondását akarja.
Lázadás tört ki egy riói börtönben Kétezren raboskodnak egy 900 férőhelyes intézményben.
Kútba esett egy elefántbébi, a falubeliek mentették ki - videó Eközben a kiselefánt anyja egy elektromos kerítésbe akadt bele.
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Egy férfi és kislánya halt meg egy franciaországi lavinában Pedig lavinariadó volt.
Templomból távozó hívőkre nyitottak tüzet Dagesztánban, négyen meghaltak A hírek szerint egy házaspár nyitott tüzet az emberekre. A férfit lelőtték, a felesége elmenekült.

Milliárdokkal száll be Dubaj a német ingatlanpiacra A dubaji Rasmala befektetési bank megvásárolta az Amazon legújabb 90 ezer négyzetméteres németországi elosztóközpontját. A tranzakció 145 millió dollár (37 milliárd forint) volt. Ezzel egyidőben a...
Esőerdő és mesterséges tengerpart várja az új luxushotel vendégeit Idén nyitja meg kapuit Dubaj legújabb luxusüdülője, ahová az esőerdő létrehozása mellett még egy mesterséges tengerpartot is építenek a tervezők.

Top hírek:
Aszad erői segítik ki a kurdokat a törökök ellen A kormányhadsereg két napon belül állásokat vesz fel Afrín környékén, a török határon.
Trump tanácsadója: vitathatatlan az orosz beavatkozási kísérlet H. R. McMaster, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint cáfolhatatlan és minden vitán felül áll, hogy Oroszország befolyásolni akarta a 2016-os amerikai elnökválasztást.
Trump: az FBI térjen vissza a munkájához Kritizálta az FBI-t az amerikai elnök, mert nem akadályozta meg a floridai mészárlást, pedig lett volna rá lehetőség.
Trump: az oroszok röhögnek a markukba Donald Trump amerikai elnök szerint, ha az oroszok célja az volt, hogy bizalmatlanságot és zavart keltsenek az amerikaiak között, akkor most röhöghetnek a markukba.
Kútba esett egy elefántbébi, a falubeliek mentették ki - videó Eközben a kiselefánt anyja egy elektromos kerítésbe akadt bele.
Drón csapott le két terroristára Jemenben ez már bevett hadviselésnek számít.