Még okostelefon sem kell a mobilparkoláshoz

Szerencsére már jó ideje sms-ben, mobiltelefonon is rendelhetünk parkolást. Ez jóval egyszerűbb, mert nem kell, hogy aprópénz legyen nálunk, a mobilunkat pedig többnyire magunknál hordjuk. A Kossuth Rádió Napközben című műsorában annak jártak utána, hogy mi történik, ha nem működik a mobilparkolás.

2018. február 12. 16:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Rekordot dönthetnek a külföldön szavazók Várhatóan minden korábbinál többen jelentkeznek külképviseleti szavazásra - közölte az NVI.
Erről állapodtak meg az uniós vezetők Informális csúcson vettek részt az uniós vezetők pénteken, Brüsszelben.
Még több lakás épülhet idén A tavalyinál is több lakás épülhet idén, és erős lehet ebből a szempontból a jövő év is - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.
Brutálisan megölt két nőt: elfogták Halálra verte a barátnőjét és annak testvérét egy férfi Kenézlőn.
Iraki keresztény püspök járt Budapesten Magyarország támogatja a keleti keresztény egyházi vezető törekvéseit.
Kuntics a Fradira fogadna Ma megkezdődik a labdarúgó NB I tavaszi szezonja, amelynek központjában várhatóan a Ferencváros és a Videoton versenyfutása áll majd.

Biztonságos a magyar hús fogyasztása A magyar húsipar is szigorúan ellenőrzött és megbízható, egészséges élelmiszerek előállítója. Előfordulhat ugyan technológiai hiba, ami az előállító cégek felelőssége, de ezt megelőzendő a Nébih folya...

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.
Magyarországon ment a legjobban a Subwaynek Száz országban vannak éttermei a szendvicsezőláncnak, de sehol nem nőtt úgy a forgalom, mint nálunk.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.