Még okostelefon sem kell a mobilparkoláshoz

Szerencsére már jó ideje sms-ben, mobiltelefonon is rendelhetünk parkolást. Ez jóval egyszerűbb, mert nem kell, hogy aprópénz legyen nálunk, a mobilunkat pedig többnyire magunknál hordjuk. A Kossuth Rádió Napközben című műsorában annak jártak utána, hogy mi történik, ha nem működik a mobilparkolás.

2018. február 12. 16:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Összedugta a fejét Tiborcz és Mészáros A miniszterelnöki vő és a miniszterelnöki barát egy budapesti Leroy Bistroban ült le eszmét cserélni.
Vallottak az angliai magyarok: voltak, akik 11 lakótárssal kezdték Továbbra is sok magyar próbál szerencsét Angliában egy jobb élet reményében. Közülük a legtöbben Londont választják, azonban sokuknak ott is rengeteg mindennel kell megküzdenie azért, hogy érvényesülhessenek. Vannak, akik a keseredettségüket viszik magukkal, mások akár 11 emberrel is osztoznak egy házon a kezdettekkor.
Kutyául vannak a kutyák a kínai üveghídon - videó Nem csak a kutyák számára kihívás végigmenni a világ leghosszabb üveghídján: az emberek többsége is feladja, sokan már az első lépések után meghátrálnak a különleges hídon, mely tavaly nyílt meg Kína Hopej tartományában. Pedig - tegyük hozzá - nem kis pénzbe kerül a belépő a látványosságra. De térjünk vissza a kutyákra! Ők sajnos - gazdáikkal ellentétben - a legritkább esetben tudják értékelni a nem mindennapi látványt.
A CEU maradna Budapesten A kutatásban és oktatásban vállalt misszióját Budapesten folytatnák.
Nincs többé nátha - elbúcsúzhatunk egy utált betegségtől A megfázás lehetséges gyógymódját találták meg brit kutatók, akiknek "kissé radikális" módszere a náthát okozó megannyi vírus helyett magát az emberi szervezetet célozza meg.
Annyira undorító Lars von Trier filmje, hogy tömegesen vonultak ki a vetítésről a nézők Cannes-ban Lars von Trier visszatért Cannes-ba, és a nézők ezt biztosan megemlegetik.

Átláthatóságot biztosít a bírósági ügyekben az új ügyfélcentrum A napokban nyílt meg az első bírósági ügyfélcentrum az Egri Törvényszék felújított épületében. Idén és jövőre 18-20 hasonló ügyfélpont nyitja meg kapuit a bíróságokon hangzott el a Kossuth Rádió Napk...

Top hírek:
Feriha - 44. rész Mindenki a kórházba siet, hogy Emir és Hande állapotáról érdeklődjön. Feriha sok időt tölt Emir mellett, ezzel gyanút keltve apjában és a vőlegényében is. Cansu magából kikelve beviharzik a kórházba.
Pintér Sándor változatlan célokkal vezetné a Belügyminisztériumot Nem tervez személyi átalakításokat a belügyminiszer-jelölt.
Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.
2030: muszlim többség Belgiumban A muszlimok lesznek többségben Belgiumban 12 éven belül, ezt egy interjúban mondta a belga Iszlám Párt vezetője. Szerinte az Iszlám Párt népszerűsége is nőni fog. Ráadásul egyik tervük az, hogy a sariát, vagyis az iszlám törvénykezést ...
Szijjártó úgy letolta a NATO külügyminisztereit, hogy többen nem mertek felnézni az asztalról Parlamenti meghallgatásán az orosz álhírekről is elmondhatta a véleményét.
Bártfai-Mager növelné az állam szerepét a gazdaságban Az új Orbán-kormány egyetlen nő tagja gyarapítaná az állami vagyont és "nemzeti bajnokokat" keresne.