A Valami Amerika 3. egy bő másfél órás buzizós börtönvicc

A rendszerváltás utáni magyar filmgyártás egyik bombasikerének második folytatásában a bájnak semmi keresnivalója: Herendi Gábor rendezése kiváló színészeiből magukból kiforduló celebeket csinál, akik mintha nem is akarnák elhinni, hogy amit elvállaltak, az bizony tényleg mókás. Mert nem is az. Kritika.

2018. február 12. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már több mint negyedmillióan látták a Valami Amerika 3-at A harmadik hétvége után is első helyen Herendi Gábor vígjátéka.
Gálacsata: Valami Amerika 3 vs Glamour A két legutóbbi hazai gigaestély legszebb nőit szedtük össze egy heti trendbe. Zimány, Ónodi, Oroszlán, Sarka, Kollány, Dukai ki volt a legszebb?
Majdnem negyedmillióan látták már a Valami Amerika 3-at Két hete vetítik Herendi Gábor legújabb vígjátékát, azóta első a hazai mozik toplistáján.
Hatalmas siker: mindenki a Valami Amerika 3-at akarja megnézni Két hétvége alatt több mint 200 ezer néző látta Herendi Gábor vígjátékát.
Tolonganak a nézők a Valami Amerika 3 vetítésein Egy hét alatt több mint 140 ezren látták Herendi Gábor legújabb vígjátékát.
Vicces: Ganxsta Zolee-nak pszichológushoz kellett járnia a Valami Amerika 3 forgatása után? A rapper egy rosszfiút alakít Herendi Gábor új filmjében, a Valami Amerika 3-ban. Elárulta, hogy mivel a forgatások épp fesztiválszezonban voltak, ezért volt, hogy 2-3 napig szinte nem is aludt. Az is...

A károgók halála: évtizedes rekordot döntött a Valami Amerika 3 Több mint 20 éve nem látott sikert ért el a Valami Amerika 3. Herendi Gábor új filmjét bemutatása első hétvégéjén 116 030 néző látta. Ezzel a Valami Amerika 3 a rendszerváltás óta a második legjobb ma...
Száguld a Valami Amerika 3 - már az első héten toplistás lett A második legjobb magyar filmes nyitóhétvégét érte el a Valami Amerika 3 - még az amerikai szuperhős Fekete párducra is rávert egy fejhosszal.
Kiderült, ki viszi a gyűrűket Liptai Claudiáék esküvőjén! A műsorvezető és vőlegénye, Pataki Ádám elárulták, hogy nyáron mondják ki a boldogító igent, és az is kiderült, hogy 1,5 éves kisfiuk, Marci viszi majd a gyűrűiket az oltár elé. Liptai Claudia a Valam...
Nyolc állítás a Valami Amerika 3-ról Tegyük tisztába a dolgokat.
Jótékonysági árverést szervez a Valami Amerika 3 stábja Aukcióra mennek Weiler Péter kortárs képzőművész werkrajzai az izomelhalásban szenvedő fiú javára.
A 25 éves Dávid csak az ujjait tudja mozgatni: összefogtak érte a sztárok Minden segítség jól jön, ezért aukcióra bocsátották a Valami Amerika 3 werkképeit.