A Városliget szebb és több funkciót ellátó közpark lesz

A Városliget a Liget Budapest projekt eredményeképpen sokkal szebb és több funkciót ellátó közpark lesz.

2018. február 12. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Táguló színház és digitális élményinstalláció miatt lesz drágább a Városliget átépítése Két lépcsőben is drágult a napokban a Városliget átépítése.
Menetrend szerint halad az új Néprajzi Múzeum kivitelezése Menetrend szerint halad az új Néprajzi Múzeum kivitelezése a budapesti Városliget melletti Ötvenhatosok terén, ahol a burkolatot már felszedték és jelenleg a közműkiváltási munkálatok, valamint a résf...
Nemsokára jön a restaurálási központ bokrétaünnepe, márciusban nyitják meg a Román Csarnokot A Városliget Zrt. vezérigazgatója azt mondta az épülő restaurálási és raktározási központról: Londonig kell elmenni, hogy ilyen háttérintézményt találjunk.

Visszanyeri eredeti funkcióját a Rondó Visszanyeri eredeti funkcióját a Liget Budapest Projekt részeként a Városliget egykori kapuja, a Rondó - közölte a Városliget Zrt.
Elkezdődött a Néprajzi Múzeum építkezése a Városliget mellett
Nézze meg, mi volt elzárva előlünk 70 évig Budapesten! - videó Hetven év után először léphetnek be látogatók a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokába, amely a Liget Budapest Projekt keretében nyerte vissza eredeti pompáját! Tekintsék meg elsőként a Szépművészet...
Fordulópontra jutott a Liget Budapest projekt A 2011-ben indult, 2021-ig tartó Liget Budapest projekt történetében az idei lesz a fordulóév hangsúlyozta Baán László egy pénteki sajtóbeszélgetésen.