Áll az alku - 2018. 02. 12. - 36. adás 1. rész

Aranyom újra bemutatása után - hiszen a pénteki farsangi álarcban nem lehetett felismerni - máris vonulhatott ki Gundi mellé, hogy megküzdjön az álmaiért. Hogy milyen szerencsével nyitogatja a táskákat, kiderül ...

2018. február 12. 21:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: Május 22., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!
Slaggal kellett lemosnia Szabó Ádámot az édesapjának - kedd 20.55 Dukai Regináról édesanyja, Szabó Ádámról édesapja, Kollányi Zsuzsiról pedig anyukája mesél vicces sztorikat kedd este a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában. Hogy pontosan milyeneket, az kiderül kedden 20.55-kor a TV2-n!
Csonka András elárulta egyik szerepálmát A műsorvezető az egyik feladat kapcsán árulta el viccelődve, milyen szerepre vágyott mindig is...
Ábel Anita kérdőre vonta Annoni Zitát az esküvőjével kapcsolatban A kimondott szó fontosságáról elmélkedett a fiatal fotós, azonban Ábel Anitának feltűnt, hogy Zita múlt időben fogalmazott...
Drágám, add az életed! - III. évad 16. adás 1. rész Ezen a héten Szandi és Bogdán Csaba, Szegedi Vanda és Szécsi Zoltán, Annoni Zita és Gianni, valamint Szécsi Debóra és Cooky csaptak össze.
Egy táncművésztől kapott elismerést Nika lambada-koreográfiájára Az énekesnő a Vigyázat, szülővel vagyok! hétfői adása után elmondta, hogyan és miért tanult meg lambadázni, ezt követően pedig kiderült, Nika édesanyja imád bulizni.

Új műsorvezetőt kapott az Áll az alku? Egy időre igen, az Igazgató Úr ugyanis állást kínált Vargasnak, aki rögtön igent mondott a lehetőségre, és Gundi helyére lépett. 

Top hírek:
A magyar színésznő boldogtalan házassága miatt hízott meg - 6 év után vált el férjétől Cseke Katinka elárulta, miért romlott meg a házassága.
Heti horoszkóp: Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő 7 napban? Olvasd el a heti horoszkópot: előrejelzésünk május 21-től május 27-ig szól.
Éjjel is pörgetik az anyagcserét! A 8 legjobb fogyókúrás vacsora Egyszerűbb és kicsit időigényesebb fogyókúrás vacsoraötleteket is mutatunk.
Nézd meg a halántékod! Ha ezt látod, epe- vagy májproblémáid lehetnek Több dolgot is jelezhet a halántékon rendszeresen megjelenő pattanás. Elmondjuk, mire figyelj, hogy rájöjj, a máj vagy az epehólyag jelez-e.
4 hónapot töltött papírhajtogatással: ilyen bámulatos kép lett a vége A kis hableányban sem látni ilyen szépséget: nem gondoltuk, hogy ennyire gyönyörű lehet egy papírból készült korallzátony.
Győrfi Pál 21 éves fia piszkosul jóképű - Danit a modellszakma is felfedezte Győrfi Dániel nagyon sármos pasivá cseperedett.