Áll az alku - 2018. 02. 12. - 36. adás 1. rész

Aranyom újra bemutatása után - hiszen a pénteki farsangi álarcban nem lehetett felismerni - máris vonulhatott ki Gundi mellé, hogy megküzdjön az álmaiért. Hogy milyen szerencsével nyitogatja a táskákat, kiderül ...

2018. február 12. 21:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áll az alku - 2018. 02. 06. - 32. adás 2. rész Norbi az Áll az alku előtt egyáltalán nem volt babonás, Gundi mellé mégis több szerencsetárggyal ült le. A játékos vágyainak beteljesítéséhez milliós nyereményre volt szükség... Köves a műsor Instagra...

Friss hírek
Nagy bejelentés: Kelemen Anna indulni akar a választásokon Nem biztos, hogy viccel.
És akkor egyszer csak kiesett a halott a koporsóból A koporsót szállítók nem álltak a helyzet magaslatán.
Kitálaltak Disneyland dolgozói: ilyen őrült szabályokat kell követniük Cserélnél velük?
Mindenki meglepődött, mikor a baba fejére pillantott: ezt látták, mikor kibújt Ezek a babák lehetetlenül sok hajjal születtek.
Élő Ken végre elégedett a külsejével Azt hitted, hogy a plasztikszörny már soha nem lesz megelégedve a külsejével? Pedig képzeld, most végre szuperül érzi magát a bőrében, bár ki tudja meddig!
Hoppá! Íme az első közös kép Berki Krisztiánról és új kedveséről A műsorvezetőről nemrég derült ki, hogy újra elrabolták a szívét. Krisztián elmondta, hogy már 7 éve ismerik egymást Renátával - hogy mit lehet még tudni kettejükről? A cikkből kiderül!

Gundi az igazgatónak: ha én nem lennék optimista, akkor már régen mást hívnék Nóra várta az Igazgató Úr ajánlatát, remélve, hogy legalább 1 millióval többet kínál majd. Mikor Gundel Takács Gábor meghallotta az aktuális ajánlatot, vicces megjegyzést tett.
Áll az alku: Gundel Takács Gábor bemutatta a műsor cuki malacát! Február 5-én két, a játékosokat segítő újdonsággal tér vissza az Áll az alku. Az új szabályokat Gundel Takács Gábor ismertette, aki elárulta, nagyon élvezi a munkát és hisz abban, hogy mindez a nézőkr...

Top hírek:
Nem vagy te túl öreg a Tinderhez? - 6 nő tapasztalata a válás utáni randizásról Őszintén mesélték el, milyen volt újra belevágni a randizásba, és hogy sült el a dolog.
Máté Péter özvegye egyszerre szomorú és büszke - Halála után sok évvel ismerték el az énekest Könnyűzenei díjat neveztek el Máté Péterről.
Michael Jackson egyetlen lánya igéző szépség - Parisról gyönyörű fotók készültek Paris Jackson elképesztően gyönyörű a divatmagazin legújabb számában.
Töltsd egy luxushajón a pünkösdi hosszúhétvégét! Ha egy hatalmas pihenéssel készülnél fel a nyárra, akkor szökj el néhány napra a csajokkal egy mediterrán hajóútra!
Foszlós fahéjas tekercs dagasztás és kelesztés nélkül: gyorsan elkészül Miért töltenél egy egész délelőttöt a konyhában, ha a könnyű tésztájú fahéjas tekercset gyorsan és nagyon egyszerűen is megsütheted?
Nap képe - Reggeli