Egy újabb szerény magyar teljesítmény Phjongcshangban

Kónya Ádám 68. a sífutók sprintversenyében.

2018. február 13. 11:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hódeszkásokkal is kibabrált az idő Phjongcshangban Csúszott a női snowboardosok slopstyle-fináléja.
Amerika első színes bőrű gyorskorcsolyázója éremmel térhet haza Maame Biney nem érzi a nyomást, szimplán csak jól akarja érezni magát Phjongcshangban.
A nap legfontosabb hírei – 2018. február 10. Pontot szerzett Liu Shaolin Sándor Phjongcshangban, elfogták a reptéri tolvajokat. Ez történt szombaton.
A kormányfő szerint 2022-re megszűnik Magyarország függősége az orosz gáztól - a nap hírei Németországban korábbi bejelentésével ellentétben mégsem tart igényt a külügyminiszteri posztra Martin Schulz. Megkezdődött a 23. téli olimpia a dél-koreai Phjongcshangban.
Ön tudja hol lesz a téli olimpia? Phjongcshangban, Pyongyangban, PyeongChangban vagy Pyeongchangban?
A sílécek egy csúszást bírnak az extrém hidegben Phjongcshangban Egy csúszás után tönkremennek a lécek az olimpiai lesiklópályán a fagyos időben.

Japán issza meg Phjongcshangban a koreai békülés levét Az átmeneti békülés közben a két Korea gyorsan megtalálta a közös ellenséget.
A magyar küldöttség komoly sportdiplomácia sikere Phjongcshangban Sikerült kiharcolniuk a rövidpályás gyorskorcsolyázók egyenlő edzésidejét.
Lélegzetelállító helyszínek várják a sportolókat a téli olimpián! Hamarosan elkezdődnek a téli olimpiai játékok, amelyek Dél-Korea Phjongcshang nevű városában kerülnek megrendezésre. Az érdeklődők február 9-től követhetik nyomon a 13 helyszínen zajló játékokat és...
Az összes orosz indulónak volt doppingvizsgálata A pénteken rajtoló téli olimpiai játékok előtt valamennyi Phjongcshangban induló orosz sportoló átesett dopppingvizsgálaton - közölte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) orvosi részlegének vezetője.
Újra lesz tiszteletreméltó bobcsapat az olimpián A nigériai Seun Adigun is tagja a téli olimpiák történetének első afrikai bobcsapatának Phjongcshangban, ám számára nem új az ötkarikás légkör, hiszen 2012-ben Londonban 100 méteres gátfutásban indult...
Phenjan lehetőséget lát a dél-koreai olimpiában Észak-Korea minden eszközt meg fog ragadni, hogy magára irányítsa a figyelmet a dél-koreai Phjongcshangban rendezendő téli olimpia idején. A játékok megnyitója előtti napon katonai felvonulást tervez,...