Zárt ajtók mögött kezdték el tárgyalni az izraeli katonát felpofozó palesztin lány ügyét

Ahed Tamini katonai bíróság elé került, akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet. Ügye hatalmas felhajtást keltett az izraeli és a palesztin társadalomban is.

2018. február 13. 13:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Most megtudja: így kell főzni a jó húslevest! Mama, a te húslevesed a legjobb a világon ismerős kijelentés. Ahány ház, annyi szokás, és annyiféle tyúkhúsleves. De milyen az igazi?
Ma ugyanolyan jó döntést kell hoznia Orbán Viktornak, mint Mészáros Lőrincnek A szupergazdag Mészáros Lőrinc 52 éves lett. De mit fog kapni szegény barátjától, Orbán Viktortól?
Vádak és remények II. Milyen eredményei vannak a V4-ek kettős élelmiszerminőség elleni közös fellépésének? Miért védi, miért nem vádolja az érintetteket?
Mészáros gyerekei is építették, 300 millióval drágább lett, de Orbán is elment az avatójára Kicsit megcsúszott, kicsit drágább lett, de végre elkészült a Nemzeti Lovarda felújítása. Illusztris vendégsereg avatta föl.
Itt az első kép Terry Gilliam közel 20 éve készülő Don Quijote-mozijából A fotón a Kylo Renként befutott Adam Driver és a Don Quiotét alakító Jonathan Pryce is feltűnik.
Tapasztalt belga szakemberrel bővíti a stábját Georges Leekens A szövetségi kapitány korábban már dolgozott együtt Patrick De Wildével.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.
Összefogást és újabb demonstrációt jelentettek be a diáktüntetésen Egy nagyjából ezerfős tömeg indult el a Deák térről a Parlament elé péntek este fél hat után, a tömeghez folyamatosan csatlakoztak, több ezren lehetnek. Bejelentették a Független Diákparlament és az Országos Diáktanács együttműködését, valamint hogy az oktatási rendszerről nyilvános vitát szerveznek a Jobbik, az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.