Zárt ajtók mögött kezdték el tárgyalni az izraeli katonát felpofozó palesztin lány ügyét

Ahed Tamini katonai bíróság elé került, akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet. Ügye hatalmas felhajtást keltett az izraeli és a palesztin társadalomban is.

2018. február 13. 13:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Iráni atomprogram: Teherán Európától vár kompenzációt Irán a következő hetekben dönt arról, hogy továbbra is tartja-e magát a 2015-ös nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettségeihez. 
Korrupcióval vádolnak két kormánytisztviselőt A két megvádolt nő egy budapesti kormányhivatalnál dolgozott.
Bélbaktériumok okozzák az elhízást? Magyar orvosok egy teljesen új programot fejlesztettek ki A DiaVitas Program szerint az elhízás, a cukorbetegség és az érrendszeri zavar is csak következmény, helyettük az okot kell megszüntetni.
Igazi sztár rendezi a következő James Bond-filmet Az Oscar-díjas Danny Boyle kapta a feladatot, az ő elképzelései szerint készül a sorozat 25. része.
Sólyi gyermekgyilkosság: élve dobta a patakba a 8 éves kislányt Még élt az áldozat, amikor gyilkosa a Sédbe dobta, a halálát fulladás okozta.
Lemond az NHL-ről, Kazahsztánban folytatja a magyar hokiválogatott kapusa Vay Ádám a KHL-t veszi célba az orosz bajnokság másodosztályából.

Top hírek:
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Egyre közelebb van a Black Desert Online megjelenése? (Xbox One) A brazil korhatár-besorolás oldalára is felkerült a játék adatlapja, remélhetőleg néhány héten belül végre megkapjuk a premier napját is.
Komoly vízhiánnyal kell megküzdeniük az angoloknak Az országban hárommilliárd liter vizet pocsékolnak el.
Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.
A 2016-ban nyugdíjba mentek életük végéig hátrányba kerülhetnek A HVG a nyugdíjrendszer és bérek viszonyáról ír, a Heti Válasz David Cornstein amerikai nagykövetjelöltről cikkezik.