Katasztrofális helyzet a magyar boltokban

A bérköltség mellett csak az álláshirdetések száma nő, megmerevedett a boltos munkaerőpiac, a ledolgozott órák száma sem nőtt 2017-ben.

2018. február 13. 15:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Fapados áruházak nyílhatnak Magyarországon Az Alza non-stop nyitva tartó, pénztárosok nélküli, önkiszolgáló üzleteket hozna létre Budapesten.
Svájcban sem tökéletes minden
Mindeközben Hódmezősáráhelyen javában zajlik a kampány
Elcsúszott a US Open öltözőjében, megkapta a kártérítést A korábbi top5-ös Bouchard tisztítószer miatt szenvedett agyrázkódást. Két és fél év pereskedés után nyert az amerikai szövetséggel szemben.
Helyre kellett igazítania az LMP-s Hadházyt minden alap nélkül mocskoló köztévének Titkos találkozónak állított be a közsolgálati média egy teljesen nyilvános rendezvényt, most elismerték, hogy hazudtak.
Rosszul lett M. Richárd, kórházba vitték A kabriós előzetes letartóztatásáról kora délután döntöttek volna a Fő utcában. Az ülést így a kórházban tartják meg.

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Orbán: A határkerítéssel Európát is védjük Az uniós csúcstalálkozó legfontosabb témája az Európai Unió belső átalakítása.
Összefogást és újabb demonstrációt jelentettek be a diáktüntetésen Egy nagyjából ezerfős tömeg indult el a Deák térről a Parlament elé péntek este fél hat után, a tömeghez folyamatosan csatlakoztak, több ezren lehetnek. Bejelentették a Független Diákparlament és az Országos Diáktanács együttműködését, valamint hogy az oktatási rendszerről nyilvános vitát szerveznek a Jobbik, az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.