Elutasították Assange fellebbezését

A WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója csaknem hat éve Ecuador londoni nagykövetségén él.

2018. február 13. 16:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hiába reménykedett a WikiLeaks-alapító Továbbra is érvényes a letartóztatási parancs Julian Assange, a bizalmas dokumentumokat szivárogtató WikiLeaks alapítója ellen. Assange azt remélte, hogy hamarosan távozhat Ecuador londoni nagykövetsé...
Továbbra is érvényes a brit letartóztatási parancs Assange ellen A svéd ügyészség már megszüntette a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója ellen nemi erőszak gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Friss hírek
A kormányzó szerint két lengyel állampolgár próbálta felgyújtani a KMKSZ központi irodáját A megyevezető szerint a nyomozás megállapította, hogy a két külföldi a KMKSZ-iroda elleni támadást megelőző napon lépett be Szlovákiából Ukrajnába.
Intenzív, személyes és őszinte zenei történetek Az megvan, hogy a töprengő hárfa és a furfangos klarinét elmennek a múzeumba? [...] Bővebben!
Egyeztetni kell a margitszigeti teniszcsarnokról Rogán és Tarlós szerint Kedden tárgyalt a margitszigeti teniszcsarnokról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Tarlós István főpolgármesterrel (Fidesz-KDNP), és megállapodtak abban, hogy a létesítmény megvalósítására csak a fővárosi önkormányzattal egyeztetve, Budapest egyetértésével kerülhet sor derül ki a Kormányzati Tájékoztatási Központnak (KTK) és a Főpolgármesteri Hivatalnak az MTI-hez szerdán egymástól függetlenül eljuttatott közleményéből.
Kevesen élnek a 72 ezer forint támogatással
Eltörte a lábát a mozgólépcső egy kétéves kanadai kisfiúnak Egy rokonlátogatás után indult volna haza egy család a kanadai reptérről múlt pénteken, de egy szörnyű baleset akadályozta meg őket ebben. A kanadai szülők, Andrea Diaczok és Jeff Lee a gyerekükkel, Juliannal utaztak a mozgólépcsőn, amikor a kétéves fiú csizmája beakadt a lépcső széle és annak fala közé.
A francia jobboldal fiatal sztárját is várják az amerikai konzervatívok legfontosabb konferenciájára Marion Maréchal-Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetőjének unokahúga is beszédet fog tartani az amerikai konzervatív mozgalom, a CPAC éves konferenciáján. Méghozzá előkelő helyen, nem sokkal az amerikai alelnök, Mike Pence után fog felszólalni.

A nem kívánatos vendég: Ecuador szabadulna Assange-tól A WikiLeaks szivárogtatóportál alapítója már nem pozitív politikai szimbólum, s más gondok is vannak vele.
Akár már ma szabad ember lehet Julian Assange, a WikiLeaks alapítója Julian Assange, a WikiLeaks alapítója akár már a mai napon szabadon távozhat Ecuador londoni nagykövetségéről, ahova még 2012-ben menekült, ha a bíróság jóváhagyja kegyelmi kérvényét.

Top hírek:
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.
Megtört Messi átka a Stamford Bridge-en A Bayern München kiütötte a Besiktast (5-0) és formalitássá degradálta a visszavágót. A Barcelona 1-1-re végzett a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en.
Lengyelországban már polokauszt-múzeumot (!) terveznek a világháború lengyel áldozatai emlékére Ez lett a kedvenc témája a kormányzó lengyel nacionalistáknak.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről
Elérhetetlen volt a Telenor weboldala és az ügyfélszolgálat is Délután 15 órától este fél nyolcig nem működött.