Szijjártó Péter szerint bürokráciacsökkentésre van szükség a brexit miatt

A magyar kormány szerint az Európai Uniónak bürokráciacsökkentéssel kellene pótolna a brit kilépés miatt kieső bevételeit. Ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondta az InfoRádió Aréna című műsorában.

2018. február 13. 17:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Végre találkozhat Trump külügyminiszterével Szijjártó Péter Hosszú évek óta tárgyaltak az amerikaiak ilyen magas szinten a magyar kormánnyal. Mi történt?
Szijjártó kiakadt: az EU-hoz fordult Szijjártó Péter miniszter ismét az Európa Tanács főtitkárához fordult a kárpátaljai magyarok ügyében.
Szijjártó Péter szerint Soros alapítványa titkol valamit, ezért költözik Elkaptuk egy videóinterjúra Szijjártó Péter külügyminisztert azután, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok bejelentette: nemzetközi irodája székhelyét Budapestről Berlinbe teszi át. A miniszter felmon...
Szijjártó: egyetlen Magyarország elleni támadást sem fogunk figyelmen kívül és szó nélkül hagyni A jövőben is a magyar érdek lesz az ország külpolitikájának egyetlen vezérelve - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter-jelölt hétfőn kinevezése előtti meghallgatásán, a parlame...
Szijjártó Péter: Ott tartunk, ahol három éve A visegrádi és a balkáni országok külügyminiszterei Athénban gyűltek össze tegnap, hogy Európa jövőjéről tárgyaljanak a május 17-én esedékes EUNyugat-Balkán-csúcstalálkozó előtt.
Szijjártó Péter: ugyanott tartunk, mint 2015-ben, Európa déli, délkeleti határai védtelenek A miniszter szerint csak az EU és Törökország közötti migrációs megállapodás betartásán múlik, hogy érkezik-e újabb migrációs hullám Európába déli, délkeleti irányból.

Szijjártó Péter elküldte Bécsbe a Soros-tervet
"Továbbra is politikai csatákkal fog járni szuverenitásunk és biztonságunk megvédése" Szijjártó Péter beszélt arról, hogy mik a magyar külpolitika céljai a következő négy évben.
Szijjártó Péter: a kárpátaljai magyarok jogainak megvédése a kormány kötelessége A politikus emlékeztetett: az ukrán parlament olyan oktatási törvényt fogadott el, amelynek értelmében a kisebbségekhez tartozók csak 12 éves korukig tanulhatnak anyanyelvükön.
"Megvédjük a kárpátaljai magyarokat" Hazugság-hadjáratot folytat Magyarország ellen az ukrán állami propaganda, Magyarország azonban megvédi a kárpátaljai magyarokat. Erről Szijjártó Péter beszélt. Elmondta, Ukrajnában sorra érik egymást...
Szijjártó Péter: nem túlzás kijelenteni, az európai biztonság Közép-Ázsiában kezdődik Magyarország szorgalmazza, hogy az EU növelje a közép-ázsiai országoknak eddig juttatott támogatást, hogy meg tudják védeni határaikat, és ne váljanak az afgán migrációs folyamat tranzitországaivá.
Közvetlen járat New Yorkba Közös siker! Így jellemezte Szijjártó Péter a lengyel légitársaság Budapestről indított közvetlen amerikai járatait. A külügyminiszter hozzátette, Magyarország és Lengyelország között nem csupán strat...