Hazugságon kapták az ORF-et, azóta veszekszik egymással Strache és az osztrák közmédia

Heinz-Christian Strache keményen kritizálta az osztrák közszolgálati médiát, szerinte az ORF folyamatosan hazudik az FPÖ-ről.

2018. február 13. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Strache megérti Szerbia koszovói álláspontját Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár hétfőn Belgrádban arról biztosította a szerbiai vezetést, hogy megérti Belgrád álláspontját Koszovóval kapcsolatban, vagyis azt, hogy Szerbia a saját ta...
Strache magyarul mondott köszönetet Orbán Viktornak Heinz-Christian Strache alkancellár a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a tegnapi Orbán Viktorral folyatott egyeztetés kapcsán.
Ausztria és Magyarország biztonságát közösen kell garantálnunk A kormányfő megbeszélést folytatott Heinz-Christian Strache szabadságpárti (FPÖ) alkancellárral.
Kedden találkozik Orbán Viktor Sebastian Kurz-cal A miniszterelnök vonattal utazott Bécsbe, ahol az osztrák kancellár mellett Heinz-Christian Strache szabadságpárti alkancellárral is találkozni fog.

Betörtek Heinz-Christian Strache irodájába Az osztrák jobboldali politikus irodájába még csütörtök este törtek be ismeretlenek, jelenleg is tart a nyomozás.
Strache Magyarországgal közösen rendezne foci Eb-t Az osztrák sportminiszter Magyarországgal közösen akar pályázni a labdarúgó Európa-bajnokságra.
Egyensúlyt akar az FPÖ az osztrák közmédiában Egyre jobban elmérgesedik a kisebbik bécsi kormánypárt, az FPÖ és az osztrák közmédia viszonya. Heinz-Christian Strache alkancellár fogadkozik, hogy pártatlanná reformálja az ORF-et.
Heinz-Christian Strache túl baloldalinak tartja az osztrák közszolgálati médiát Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár túlzottan baloldalinak ítéli az osztrák közszolgálati médiát, az ORF-et, és egy szerdai beszédében fogadkozott, hogy minden erejével pártatlanná reformálja.