Plagizáláson kapták Shakespeare-t: 420 év után derült fény az egyezésre

Mindeddig egyetlen Shakespeare-kutató sem tanulmányozta ezt a kéziratot, melyet kevesen ismernek.

2018. február 13. 18:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Dal 2018, Gasztroangyal és Tök az adu a közmédia hétvégi műsorán Folytatódik az ország legnépszerűbb gasztronómiai műsora, a Gasztroangyal. Újra műsoron A Dal 2018, ahol Magyarország legjobb dalát keressük a nézőkkel. Családi film kicsiknek és nagyoknak, Gobbi Hild...
Kegyetlen szerzőnek gondolom Shakespeare-t Nagy Péter István, az előadás rendezője a Soltis Lajos Színház Szentivánéji álom előadása kapcsán a darabról és annak aktualitásáról is mesélt. [...] Bővebben!
Shakespeare a Facebook-generáció nyelvén A Spirita Társulat a szerző Szenivánéji álom című darabját Nádasdy Ádám fordításában állítja színpadra. Lelkes tinédzserek érkeznek a híres Athén Fesztiválra.  [...] Bővebben!

Vecsei H. Miklós és Mészáros Blanka lesz Rómeó és Júlia Ők alakítják a szerelmeseket a Szegedi Szabadtéri Játékok idei Shakespeare-bemutatójában.  [...] Bővebben!
A Soltis Lajos Színház előadása a Mu Színházban Shakespeare Szentivánéji álom című darabját két alkalommal is láthatjuk Budapesten a celldömölki társulat színpadbontó előadásában. [...] Bővebben!
Meghalt John Barton A Royal Shakespeare Company társalapítója 89 éves korában hunyt el.
Rómeó és Júlia lájkolják egymást Videó Játékos formában jelenik meg Shakespeare klasszikusának több jelenete is a Szegedi Szabadtéri teaser videójában.  [...] Bővebben!