Reagáltak az ellenzéki politikusok Juhász Péter szakítási ügyére

Az elmúlt napokban került nyilvánosságra, hogy az Együtt elnöke és volt élettársa perben állnak egymással.

2018. február 13. 19:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A kis magyarok feltárul a belga-magyar gyermekmentő akciók története A kis magyarok - Belga-magyar gyermekmentő akciók 1923-1927 és 1946-1948 címmel nyílt kiállítás csütörtökön a debreceni flamand-holland kulturális fesztivál keretében a Méliusz Juhász Péter Könyvtárba...

Juhász Péter Együtt-elnök felszámolná szervezetét
A nőverő Juhász Péter arról számolt be, hogy áll a tarhálás Megbuktak, fizetniük kell, ezért aztán minden energiájukkal kéregetnek. A pártot nem tartaná meg.
Tarlósnak 5-10 feltétele van az újrainduláshoz A miniszterelnök és Gulyás főminiszter ismeri a listát, hárman együtt döntenek, újrázzon-e jövőre.
Ideális hashajtó? Ideális az lenne, ha nem kellene hashajtót használni. Ezzel együtt az ember egyáltalán nem foglalkozna a gyomor-bél rendszerével, a salakanyagok ürítésével, mert az a szokásos napi ritmushoz tartozik....
Palkovics, Altusz Kristóf és Kumin Ferenc együtt szemlézte a CEU New York-i kampuszát Magas szinten zajlott a megtekintés, aláírás még sincs.

Na, ki tartott "eligazítást" Márki-Zay Péternek? Úgy látszik, Botka László szegedi polgármester olyan jóban van a "független" Márki-Zay Péterrel, hogy már együtt is ebédelgetnek.
Jól néznek ki együtt: a Harry Potter sztárjával kapták lencsevégre Palvin Barbit Az egész napot együtt töltötték.
Iráni atomprogram: London és európai szövetségesei tartják magukat a megállapodáshoz A brit kormány európai partnereivel együtt továbbra is szilárd elkötelezettséggel törekszik az Iránnal kötött egyezmény érvényben tartására közölte Theresa May.
Meghalt Choli Daróczi József Először fordította cigányra az Újszövetséget, Antall Józseffel együtt raboskodott.
Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn Többek között a brit David Attenborough is nevezte három alkotását a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet számos kísérőprogrammal együtt május 25. és 27. között tartanak meg Gödöllőn.
Meghalt a ráborult kukorica alatt Kukoricával megrakott pótkocsi borult egy munkásra Hajdúböszörménynél. A 47 éves férfi azonnal meghalt. A tragédia akkor történt, amikor a munkások a gazdával együtt pakolták le a kukoricát, de a pótk...