Tiltakoznak a körülmetélést tiltó izlandi javaslat ellen

Képviselők szerint a gyerekek jogai az elsődlegesek, hat év börtönnel büntetnék a beavatkozásokat.

2018. február 19. 15:49

A cikk folytatása...Friss hírek
76 ember hagyta el Kelet-Gútát a humanitárius folyosón Az evakuáltak között volt 49 gyermek is.
Tárgyalásos úton próbálják meg kiszabadítani a Nigériában elrabolt lányokat A hírhedt iszlamista terrorszervezet, a Boko Haram tartja fogva őket.
Legalább ezer gyerek halt vagy sebesült meg a szíriai harcokban Mármint az év első két hónapjában.
Bizalmatlansági indítványt adtak be Fico kormánya ellen Az indítványt rendkívüli ülésen tárgyalja majd a parlament, ennek időpontja még nem ismert.
Az ukrán gázvállalat 8 milliárd dollárt nyerhet peres úton Oroszországtól A Krím félsziget orosz megszállása miatt.
Több mint hétezer százéves ember él Oroszországban És számuk az elkövetkező években jelentősen növekedni fog az orosz miniszterelnök-helyettes szerint.

Top hírek:
Mianmar katonai támaszpontok az elűzöttek otthonai helyén Mianmar katonai bázisokat épít a rohingják egykori falvai helyén közölte az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet hétfőn Rangunban műholdfelvételekre hivatkozva.
Románia és Bulgária schengeni tagfelvételét sürgették Bukarestben A két ország határrendészetei bebizonyították, hogy képesek megvédeni Európa határait.
Trump és Kim Dzsong Un találkozója Észak-Korea hallgat Dél-Korea eddig semmiféle visszajelzést sem kapott Észak-Koreától arról, hogy Phenjan kész-e az USA-val folytatandó tárgyalások megkezdésére.
Brit miniszterelnök: Nagyon valószínű, hogy Oroszország áll a mérgezés mögött Theresa May szerint fegyverekben használatos idegméreggel követték el a délnyugat-angliai Salisbury városában múlt héten történt gyilkossági kísérletet Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija ellen.
EU: nem félünk az amerikai védővámoktól Az Európai Unió nem ijedt meg a protekcionista fenyegetésektől, és szükség esetén meg fogja magát védeni - jelentette ki hétfőn Cecilia Malmström uniós kereskedelmi biztos a Donald Trump amerikai elnök által kilátásba helyezett importvámokra utalva.
A Terminátor az olajcégek ellen Szándékos emberölés vádjával bíróság elé akarja citálni Arnold Schwarzenegger a legnagyobb olajipari társaságokat. A színészből, majd kaliforniai kormányzóból lett környezetvédelmi aktivista szerint az olajipari nagyok ugyanúgy tudták, hogy tevékenységükkel emberek halálát okozzák, mint a már felelősségre vont dohányipari cégek.