Gyurcsány egy nap alatt megteremti álmai Magyarországát

Megszületett egy ötéves terv hiperturbó változata.

2018. február 21. 14:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyorsabban csökkenhet az orosz függőségünk: fontos döntés született Felgyorsítják a krki LNG-terminál építését - végre felpöröghet az elhúzódó projekt, ami amerikai gázt hozhat Európába. Magyarország nagyon érdeklődik.

Elfogadhatatlan javaslat Magyarország számára több szempontból is elfogadhatatlan az Európai Unió következő ciklusra vonatkozó költségvetés-tervezete. Erről Gulyás Gergely beszélt. Az uniós tervezet a szegény országoktól venn...
Veresége ellenére is ott lehet a vb-n Magyarország Ugyan Veszprémben kikapott Szlovéniától a magyar férfi kézilabda válogatott, de egy gólt megőrzött előnyéből.
Bocuse d'Or - Magyarország bejutott lyoni világdöntőbe
Hologram helyett Elvis Presley, ha életben nem is, ám tragikus halálát követően negyvenegy esztendővel mégiscsak megjelent Magyarország első számú koncerthelyszínén.
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.

A Szlovénia - Magyarország férfi kézilabda világbajnoki selejtező képei
Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.
A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.
A trianoni tragédiára emlékeztek Országszerte megemlékezéseket tartottak a nemzeti összetartozás napján. 1920-ban ezen a napon írták alá az első világháborút lezáró trianoni békediktátumot. A szerződés eredményeképpen Magyarország te...