Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének

Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...

2018. február 22. 22:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Németh Lajos: Mindenki kapaszkodjon meg, a hétvégén akár 19 fok is lehet! Fordulat várható az időjárásban, a hét elején még mínuszokra, hóra és ónos esőre lehet számítani, ám néhány nap múlva lassan megérkezhet a tavasz. Hogy mikor mérhetünk végre -10 fok helyett plusz 10 f...

Friss hírek
Imádja Budapestet a világ legszexibb játékvezetője - fotók Mi pedig imádjuk őt - de persze nem csak ezért!
Szomorú évforduló: ma 5 éve hunyt el Cipő A Republic legendás frontembere dalaival sokat tett azért, hogy soha ne felejtsék őt el.
Aggasztó felmérés: csak az angolok kövérebbek nálunk A magyar a második legelhízottabb nemzet Európában derült ki az amerikai hírszerzés, a CIA nemrég közölt adataiból. A dietetikus szakember szerint baj van az életmódunkkal.
Sosem hagyja abba az éneklést Koós János - interjú Komolyzenésznek készült oboásként, mégis hatvan éve a humorából és a torkából él. A nyolcvanéves énekes a legnagyobbakkal állt egy színpadon, de ma már egyedül járja az országot. A szakma úgy tartja, az egyetlen popzenész, aki jól nősült, Dékány Sarolta 47 éve a társa.
Kirúgták a műsorvezetőnőt, mert túl kihívó szettekben járt dolgozni Szerinted jogos volt?
Erre a műköröm-trendre tényleg nem tudunk mást mondani, mint hogy nagy baj van a világgal - videó Elképzelni is nehéz, milyen őrültségeket tudnak még kitalálni a nők, hogy még egyedibbé varázsolják magukat. Évek óta hódítanak a hosszú műkörmök, hegyes, kocka formájú, mindenféle színekkel, csillámokkal, virágokkal és egyéb mintákkal feldíszítve. A legújabb és talán legmegosztóbb őrületet viszont egy nagyon kreatív testvérpár, Arina és Eleonora alkotta meg.

Áll az alku - 2018. 03.02. - 50. adás 1. rész Dóri és a 2-es táska játszott a bank ellen ezen a jubileumi, 50. adáson. Dóri nyitásai úgy sikerültek elsőre, mint Ágié, csak fordítva...

Top hírek:
Két magyar műsorvezető is váratlanul távozik - Mindenkit meglepett a bejelentés Friderikusz Sándor műsora két hónap után máris megszűnik.
Csökkentik a testben a gyulladást, és fokozzák a fogyást: keverd őket a turmixaidba! A házi patika finomságai gyulladáscsökkentő italok alapanyagai lehetnek.
Megszabadít a makacs korpától a házi spray - 3 filléres összetevőből készül Szinte ingyen van, mégis hatásos a korpa ellen ez a természetes, gyors és egyszerű spray.
A 10 legveszélyesebb munkakör, ahol állandó a rák kockázata: felelősségre vonható a munkáltató Sok dolgozó napi kapcsolatban van a rákkeltőkkel, ilyenkor létfontosságú ismerni a törvényt.
Pásztor Anna vállalja botrányos műsorvezetését Az idei Fonogram-díj­-át­adót Pásztor Anna vezette, ám olyasmit tett a színpadon, amit többen is botrányosnak tartanak. Történt ugyanis, hogy az énekesnő egy ponton felköpött a levegőbe, majd a nyálát elkapta.  Pontosan ezt tettem, amit vállalok is. Nem az Oscar-gálát vezettem, hanem egy könnyűzenei díjátadót.
Tovább dagad a botrány - Alföldi Róbert estjét másodszor is letiltották Hiába fogtak össze a civilek, Alföldi Róbert estéjét nem tudják megtartani Zalaegerszegen.