Nehéz döntés: sírás lett a vége a táskacserének

Bola elcserélte táskáját Dórival, majd rögtön ki is nyittatta. A lány nem bírta megállni könnyek nélkül, amikor meglátta az összeget...

2018. február 22. 22:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Idén is árad a ZEnergia! - Világhírű művészek koncertestje a Budavári Palotában Idén nyáron immár harmadik alkalommal, új helyszínről jelentkezik az MVM Zrt. ZEnergia elnevezésű jótékonysági komolyzenei koncertje. A július 21-i rendezvénynek ezúttal a Budavári Palota Oroszlános U...

Friss hírek
Megasztár III. Döntő - 1. rész Tehetségkutató műsor
Michelisz Norbert megsérült Michelisz Norbert megsérült a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első, szombati napján. A Hyundai-csapat magyar pilótájának honlapja szerint kisebb-nagyobb balesetek miatt négyszer kellett megszakítani az időmérőt, amit végül több mint két perccel a vége előtt leintettek, Michelisz harmadik lett.
Hétköznap esti filmajánlat a TV2-n! Ajánló - Hétfő este 22.45: Az emlékmás; szerda este 22.45: Rejtőzködő fenevadak; péntek este 22.45: St. Vincent. Ez a TV2 hétköznap esti filmajánlata!
Hatalmas német diadal: Kroos a hosszabbításban döntött a svédek ellen Nagy iramot diktált a két csapat a német-svéd csoportmeccsen az oroszországi labdarúgó-vb-n, a németek már a második percben nagy helyzetbe kerültek, de a svédek előtt is adódott lehetőség. A németek a Mexikó elleni vereség után nehéz helyzetbe kerültek, igyekeztek gyorsan nyomást helyezni az ellenfélre.
Őrült frizuratrend sokkolja a netet Mégis bevállalják a nők Ez aztán a színkavalkád!
Egy őszhajú férfi miatt érezte magát a felhők fölött Mádai Vivien Vajon mit szólt ehhez a férje?

Sydney van den Bosch-tól már az esküvőjük napján elvált volna Egerszegi Tamás Sydney van den Bosch hozzáment népszerű focista párjához Egerszegi Tamáshoz. Az ifjú pár a napokban tért haza mesés nászútjáról. Szabó Dóri a Mokka műsorvezetője erről, valamint egy új családtagról ké...

Top hírek:
A szökés - kedd 23.45 Ajánló - A szökés: kedd este 23.45-kor a TV2-n!
Meghan hercegné lebukott - Ettől a színésznőtől csente el a stílustippjeit Az egyik legnagyobb stílusikon ruhatárából merít inspirációt.
7 gyönyörű hálószoba, amire nem költöttek sok pénzt: mégis teljesen újnak tűnnek A hálószoba néhány egyszerű ötlettel is új arcot kaphat.
Ingerült lesz a koksztól Majka Ha szeretne sem tudna test­építőszerekkel izmot növelni Majka, ugyanis sem a szíve, sem az idegrendszere nem tolerálja a vegyi anyagokat.
Titokban megnősült Márió, a harmonikás - 12 év után vette el a gyermeke anyját Márió sokáig várt az esküvővel, de nem bánja, a házasság nagyon jót tett a kapcsolatának.
Majka cukiságbombát robbantott - Friss fotókon Marián és Olivér Majka gyerekei, Marián és Olivér sokat nőttek.