Exkluzív: jogellenes a szcientológiai egyház elleni razzia

Jogellenes volt a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) razziája a Magyarországi Szcientológia Egyháznál, ezért a Budai Központi Kerületi Bíróság hatályon kívül helyezte az akciót megalapozó határozatot derül ki a szcientológai egyház által a hvg.hu-hoz eljuttatott bírósági határozatból.

2018. február 24. 11:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lekapcsoltak egy ismert ügyvédet A Budai Központi Kerületi Bíróság 2018. február 8-án 30 napra elrendelte az ismert budapesti ügyvéd házi őrizetét és a mozgásának nyomkövető eszközzel történő ellenőrzését.

Friss hírek
Csökkentheti az ellenzék támogatottságát az összefogás A választási kampány az utolsó szakaszába érkezett, a Fidesz „offenzívában van”, a kormánypártok megnyerték az utcai küzdelmet a kampányban, hiszen a március 15-i rendezvényeken, a Békemeneten több százezren voltak, míg az ellenzék pár ezer embert tudott mozgósítani
Hófúvás - Kiadták a harmadfokú riasztásokat Első-, másod- és harmadfokú riasztásokat is kiadtak a hófúvás miatt. Az ónos eső miatt is több járásban vannak másodfokú riasztások
Adassék e levél O. Viktorhoz
A Jobbikra szavaz április 8-án Csintalan Sándor A politikus megfordult az MSZP-ben és a Fideszben is.
NB I - A hajrában nyert a Videoton A Videoton - Juhász Roland fejesgóljával - legyőzte a vendég Balmazújvárost szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 23
Halálra gázoltak egy nőt Debrecenben Az 52 éves nő életét már nem tudták megmenteni.

Délben döntenek Habony őrizetbe vett ügyvédjének sorsáról Csalás miatt újabb eljárás indult Busch Béla, a Habony Árpád ügyvédjeként is ténykedő neves jogász ellen. A hvg.hu információja szerint csütörtökön délben dönt a Budai Központi Kerületi Bíróság arról...

Top hírek:
Szita Károly válaszolt az ügynökmúltját bizonyító cikkre Rövid választ írt ki a Facebook-oldalára a kaposvári polgármester.
Újabb részletek Kaposvár fideszes polgármesterének ügynökmúltjáról A Magyar Nemzet Szita Károly titkos jelentéseiből mutatott be néhányat.
Ha az ellenzéki szivárványkoalíció győz, újraindul a migráció Az egykori jobbikos EP-képviselő erről a Figyelőnek beszélt.
Ellenzéki kettős mérce: eagy a csönd a 4-es metró korrupciója kapcsán Pedig a jelek szerint 60 milliárd forintot kell visszafizetni a gigaberuházás visszaélési miatt.
Összeütközött két autó Salgótarjánban Két autó ütközött össze a salgótarjáni Bajcsy-Zsilinszky úton. A balesetben öt ember megsérült.
A villamoson rúgott fejbe egy idős férfit A rendőröknek nem kellett megkeresniük a támadó férfit.