Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét

2018. február 24. 20:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Az volt az álma, hogy majmok között éljen Afrikában A 83 éves alternatív Nobel-díjas kutatóval, Jane Goodall-lal a róla készült film premierjén beszélgettünk csimpánzokról, és arról, hogyan vigyázhatunk jobban a természetre.
Napi terror 03.23.
Áldott jó ember
A D-vitamin-hiány jelei Bár kora tavasszal a magyarok 95 százaléka szenved D-vitamin-hiányban (jelentős részük kritikus mértékben), továbbra is mindössze a lakosság tizede figyel oda a megfelelő pótlásra. Sokan azt gondolják, hogy a napsütés maradéktalanul feltölti a... ...
Robert Mugabe felesége állhat a zimbabwei orvvadász hálózat mögött Életveszélesen megfenyegették azt az újságírót, aki vásárlóként beépülve buktatta le a bűnszövetkezetet.
Te mit csinálnál a köztévében, ha öt percre bemehetnél élő adásba? Hitler-jelmezben Orbán beszédeket olvasnál fel? Orbán-jelmezben Hitler-beszédeket? Homokanimáció?

Top hírek:
Hoppá! Kiderül, hogy már 20 éve találkozott Gundel Takács Gábor és Bogi... Játszótéri közös múltja van Gundel Takács Gábornak és az Áll az alkuban főszerephez jutó Boginak. Hogy mi a pontos sztori és hogy került szóba, kiderül a videóból.
A Szekszárd drámázott, a Sopron erőt demonstrált a női kosárkupában A Cegléd mindent megpróbált, de nem bírt a listavezetővel. Négy között van már a Győr és a Sopron is.
Átmatricázza a Momentum a fideszes plakátokat A párt kétli, hogy Orbán Viktoréknak valóban az ország lenne az első.
Usain Bolt gólt fejelt, bőrözött a BVB edzésén Beverte a maga 11-esét is. Igazolt azért nem lesz.
Reagált a volt kolozsvári alpolgármester elítélésére az RMDSZ Kelemen Hunor szerint Horváth Anna esetében nem az igazságosság, és nem a törvény érvényesült
A párizsi terrorista szabadon engedését követelte a muszlim gyilkos Érthetetlen miért volt szabadlábon.