"Szörnyetegből" szépségek: előtte-utána fotókon szenzációs átalakulások

Rút kiskacsáknak csúfolták őket, de ezek a képek bizonyítják, hogy már nem azok...

2018. február 24. 21:36

A cikk folytatása...Friss hírek
38 évet várt arra, hogy szilárd ételt tudjon enni Alig volt 1 éves, amikor arccal előre esett Rajendra Panchal. A baleset következtében állkapocs ízületi merevség alakult ki nála. Az indiai, közelebbről Pune városába való fiú ennek következtében 38 éven keresztül csak pépes ételt tudott magához venni, tudniillik mindössze másfél centire nyílt a két ajka.
Mindenki irigyelte a csinos Instagram-sztárt, aztán kiderült a sötét titka Semmi sem az, aminek látszik - ez gyakran a legnépszerűbb Instagram-profilok mögötti igazság kapcsán derül ki.
Vincze Lilla divatot teremtett - Magyar sztárok, akiket a 80-as években utánoztunk Magyar sztárok, akiknek utánoztuk a ruháit és a frizuráját.
Erzsébet királynő nem szereti Meghan Markle-t? A királynő nemrég egy hivatalos nyilatkozatot adott ki, amiben egyáltalán nem dicsérte Harry herceg leendő feleségét úgy, mint Katalint anno!
Kim Wilde retteg, hogy slágerei éneklésére kényszerítik az űrlények Földön kívüliek földi jelenlétére figyelmeztetett Kim Wilde. A nyolcvanas évek egyik sztárénekesnője már korábban is beszélt arról, hogy találkozott idegen lényekkel, most pedig egyenesen azt állítja, hogy köztünk járnak-kelnek: Régóta szemmel tartanak minket, és nem elégedettek azzal, ahogyan a Földdel bánunk.
Gyorsítják a fogyást, laktatnak, egészségesek: 10 szuper smoothie fodros kel alappal Gyorsítsd fel velük a fogyást, és építsd be őket az egészségtudatos étrendedbe!

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Szentendre: Két holttest feküdt a gépházban Rejtélyes halálesetek ügyében nyomoz a rendőrség: két holttestet találtak egy elhagyatott gépházban, a szentendrei tűzoltóság közelében.
Nem az Eiffel-torony Párizs egyetlen látványossága: ezeket a helyeket kevesen ismerik Mesés kirakatokat mutatunk a világ egyik legszebb városában, Párizsban.
38 év után talált vissza első nagy szerelméhez Magyar Zoltán tornászolimpikon Magyar Zoltán és felesége egy-egy válás után találtak vissza egymáshoz.
Egyre kínosabb helyzetben Hadházy - Nyoma sincs az autófeltörésnek A Bors megtudta: Hadházy Ákos megtette rendőrségi feljelentését az állítólagos autó-feltörési ügyében és hogy ellopták a pilótatáskáját. Az LMP társelnöke ugyanakkor azt mondta, hogy gépkocsiján nem voltak külsérelmi nyomok.