Mekler Anita, a PwC Magyarország adó- és jogi tanácsadási üzletág cégtársa a vezérigazgatói felmérésről

2018. március 9. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A magyar cégvezetők bevételnövekedésre számítanak Az idei évre a magyarországi felsővezetők túlnyomó része, 89 százaléka bevételnövekedésre számít, a cégvezetők már negyedik éve optimisták a saját vállalatuk bevételeinek növekedését illetően - ismert...

Friss hírek
Nem ezt várjuk egy 95 000 forintos fülhallgatótól A Bang & Olufsen BeoPlay E8 kiválóan össze van rakva, de valamit mégis elszúrtak benne.
Térkép figyelmezteti az autósokat a várható extrém időjárásra Több megyében is kritikus helyzet várható a hóhelyzet és az ónos eső miatt szombat estétől.
38 évet várt arra, hogy szilárd ételt tudjon enni Alig volt 1 éves, amikor arccal előre esett Rajendra Panchal. A baleset következtében állkapocs ízületi merevség alakult ki nála. Az indiai, közelebbről Pune városába való fiú ennek következtében 38 éven keresztül csak pépes ételt tudott magához venni, tudniillik mindössze másfél centire nyílt a két ajka.
Pillanatok alatt lepte el a hó az ország egy részét Videón a hófúvás és márciusi ítéletidő.
Fájdalmas paródia készült Kósa Lajos ügyéről Durvul a kampány.
Népszava: A korrupció miatt bukhatjuk az uniós pénzeket A Népszava megszerezte az uniós költségvetési vizsgálóbizottság jelentéstervezetét.

Több ezer milliárd forintot termel a magyar autóipar Az InfoRádió által megkérdezett szakértők szerint a városoktól is függ, hogy milyen széles körben érinti majd a dízelüzemű járművek kitiltása a német gépkocsikat. Erről Végh Bálint a PwC Magyarország ...
Boros Árpád, a KPMG autóiparért felelős vezetője és Végh Bálint a PwC Magyarország autóipari szakértője a dízelügyről

Top hírek:
Panelben tartott kistgrist simogatott az Áll az alku játékosa Zolika elképesztő időutazást ajánlott Ramónának, hiszen pusztán a ´90-es évek közepéig kellene visszautazniuk, hogy egy nyíregyházi panelben tigrist simogathassanak. És hogy végül Zolika kinyitotta-e táskáját, és Ramóna kapott-e idézetet is, kiderül az Áll az alku pénteki adásából!
Busztűz: óriási lángok és robbanások Hatalmas lángokkal égett egy busz Vecsésen, a végállomásán. Szemtanúk videókat is készítettek a hatalmas tűzről, hallatszik, hogy valami többször is robbant a buszon. Úgy tudjuk, a motor nem járt, amikor füstölni kezdett, majd kigyulladt. A sofőr azonnal oltani kezdte, de nem sikerült neki, ezért kihívta a tűzoltókat.
Egy maffiózó vallomása: A migráció jobban fizet, mint a drog A maffia irányítja az illegális bevándorlást Olaszországban.
Afgán migránsok gyilkoltak Németországban és Belgiumban is Hasonlóan véres dráma játszódott le Belgiumban, mint hétfőn flensburgban, amikor egy fiatal afgán férfi meggyilkolta barátnőjét: az áldozat ezúttal egy 27 éves, kétgyermekes anyuka, a tettes itt is egy afgán bevándorló, a nő élettársa.
Varsó és Berlint lépéseket sürget a volt orosz hírszerző elleni támadás után A Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és leánya elleni támadás nem maradhat következmények nélkül.
Életveszélyesen megfenyegették a Svédországból hazaköltözött magyar nőt Életveszélyesen megfenyegették, nyilvánosságra hozták lakcímét és közösségi oldalát is feltörték annak a magyar nőnek, aki nemrég költözött haza Svédországból a bevándorlók miatt.