Tartja a mellet, kényelmes, és nem vág be - Melltartóteszt képekkel

Minden méretben teszteltünk, miközben elszántan kerestük a választ: venni vagy nem venni érdemes?

2018. március 13. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem várt meglepetést hozott a márciusi tél: legalább valami jó is van benne Feketetorkú szürkebegyet figyeltek meg Magyarországon, amire korábban még sosem volt példa.
Évekig nem vette észre, hogy meghalt az anyja, akkora kupi volt a házban Négy évig élt halott édesanyja mellett egy nő Nyugat-Walesben, mert nem vette észre, hogy már nincs életben, akkora nagy kupi volt a házban. Az ötvenes éveiben járó Valerie-re március 12-én találtak rá walesi házában egy halom szemétkupac alatt nagyon rossz állapotban, miután egy aggódó szomszéd kihívta a rendőrséget, mert már jóideje nem látott mozgást a ház körül.
Már Sinatra is szelfizett - 1930-ban ilyen vicces fotót csinált magáról Habár most jöttek divatba a szelfik, a sztárok már régen is csinálták őket.
Így ne! Ezek a leggyakoribb döntési hibák lakásvásárlásnál Saját ingatlant venni szuper dolog, főleg, ha az első otthonról van szó. A legjobb mellett dönteni azonban korántsem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ha megfontolatlanul cselekszünk, nagyobb gondot vehetünk a nyakunkba, mint amit a saját kuckó öröme okoz, éppen ezért mutatjuk is, mik a leggyakoribb döntési hibák a lakásvásárlást illetően.
Szólítsatok Sir Ringónak!­ - Vilmos herceg ütötte lovaggá a Beatles egykori dobosát Kicsit megkésve ugyan, de hatalmas megtiszteltetés érte Ringo Starrt: lovaggá ütötték a Beatles egykori dobosát. A bálványozott zenészt II. Erzsébet unokája, Vilmos herceg ruházta fel a Sir címmel kedden, a Buckingham-palotában rendezett ceremónián. Épp ideje volt, a zenekart már 1965-ben a Brit Birodalom Rendjével (MBE) tüntették ki, ami ugyan királyi kitüntetés, de korántsem lovagi cím, amit zenésztársa, Sir Paul McCartney huszonegy évvel ezelőtt, 1997-ben megkapott.
Feriha - 10. rész Feriha az estét Emirékkel tölti, a klubban. Hande bosszúra készül, amiért Feriha a minap neki esett. Cansu apja és nevelőanyja még mindig nem jutottak dűlőre, hogy mi legyen a lány sorsa. Zerha asszony munkaadója rosszul lesz, ezért egy éjszakára hazaviszi, hogy felügyelhesse az idős asszonyt. 

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Tóth Andin kifogott a ˝100 évig élő˝ duettpartnere Az énekesnő megpróbálta kitalálni, ki lesz majd a párja A Nagy Duettben. Valaki, aki gyerekkorában szertornázott, szívesen lenne természetgyógyász, és egészen hosszú életkort jósol magának. Vajon ki lehet ő?
Zsibbadó kéz és fáradtság is jelezhet vitaminhiányt: 5 üzenet a szervezettől A B12-vitamin hiányáról ijesztő tünetek is árulkodhatnak.
Csak a győzelemre éhes a válogatott Leekens is elvitte a csapatot a törzshelyére.
Pofonegyszerű sajtos-spenótos tészta: gyors, krémes és laktató Az ízletes spenótos tészta mindig jól jön, ha kevés időd van főzésre.
Az ENSZ támogatja a migrációt Brüsszelben tárgyalt az ENSZ főtitkár migrációs különmegbízottja. Tudósítónk, Nika György Brüsszelből jelentkezett be és erről is részletesen beszámolt. ...