Megnyílt az Ezüstgerely 2018 kiállítás

Harmincadszor adták át az 1961-ben alapított díjakat.

2018. március 13. 17:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Csúcstechnológiával a motordopping ellen A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség a legmodernebb technikával száll harcba a csalók ellen.
Fucsovics Márton kikapott Miamiban, befejezte az amerikai túrát A magyar teniszező a német Maximilian Marterertől kapott ki az első fordulóban.
Ronaldo végre magyarázatot adott 2002-es frizurájára A futball szerelmesei választ kaptak a világ egyik legégetőbb kérdésére: miért?
Pont került Ambros Martin és a CSM Bucuresti ügyére A román klubbal hozták hírbe a Győri Audi ETO edzőjét.
Belebukott a kupaverségbe a Békéscsaba röpiseinek olasz edzője A Nyíregyháza ellen elvesztett Magyar Kupa döntő után lépnie kellett a klubvezetésnek. Kormos Mihály az új edző.
Telt ház lesz a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjén A Fradi, a Győr, a Siófok és az Érd harcolnak a trófeáért a Papp László Sportarénában.

Top hírek:
A tokiói olimpiáig Hecker Balázs vezeti a karatésokat Pályafutása során Európa-bajnokságon és Világkupán is ért el harmadik helyezést.
Titkos utazáson békülhetett ki Hosszú és Tusup Azt még nem tudni, hogy indul-e az országos bajnokságon a háromszoros olimpiai bajnok.
Babos Tímea győzelemmel kezdett Miamiban A német Barthel ellen nyert két játszmában.
Kiakadtak a Liverpool-drukkerek az Anfield biztonsági őreire Vajon rendbontás történt, vagy túlkapás? A szabály mindenesetre érdekes.
Jégen az ország új kedvence, Kiel-Szeged a kézi BL-ben Tóth Ivettre Phjongcshangban az egész világ felfigyelt, érdemes lesz nézni.
Lassan halad az orosz doppingellenes rendszer normalizálása A WADA vezetője szerint a helyi döntéshozók nehezítik a műveletet.